Gemuri si dulceturi bio (30)

Sortare dupa
Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Brand-ul Sonnentor are ca deviza “Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Acesta este un gem de fructe 100% pur, din prune din Muntii Balcani bulgari si fara zahar adaugat.
Gem delicios de portocale fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
Indulcit cu zahar din fructe.
Gemul de macese este un succesor vrednic la marmelada de macese a copilariei noastre.
Crema din arahide bio in coaja prajite si macinate.
Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
Green Sugar este un indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic, un amestec din extract de inalta puritate din frunze de Stevia Rebaudiana si Eritritol.
Gemul bio de caise preparat dupa o reteta ce nu contine zahar, fara pectina, fiind indulcit doar cu pulpa de mere, va va incanta cu gustul adevarat de caise, datorita continutului mare de fructe (100%).
Dulceata indulcita cu zahar din fructe, fara gluten.
Gem delicios de fructe, fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
Dulceata de ghimbir fara zahar, fara gluten, indulcit doar cu fructe gemul pastreaza nealterat gustul de ghimbir.
Dulceata din fructe de padure cu un cocktail de arome ce variaza de la acru la dulce, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
Dulceata din afine fara adaos de zahar.
Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
Gem delicios de fructe, preparat dupa o metoda traditionala, fara zahar adaugat, care pastreaza nealterat gustul capsunelor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
Ciocolata lichida grozava cu armonica tahini de alune de padure 50%.
Gem bio de caise cu 70% fruct.
Dulceata de caise, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
Gem bio de coacaze rosii, fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat.
Unt de arahide gustos cu capsune, 100% organic.
Gem de piersici fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat. Continut de fruct 70%.
Gem delicios de cirese, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul cireselor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
Dulceata de zmeura reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale si aduce mai aproape savoarea proaspata a zmeurei.
Gemuri si dulceturi bio

Gemuri si dulceturi bio

Gemuri si dulceturi BIO