Gemuri si dulceturi bio (30)

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “ Unde bucuria creste in mod natural” si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “Unde bucuria creste in mod natural” si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.

Gem delicios de portocale fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.

Gemul bio de caise preparat dupa o reteta ce nu contine zahar, fara pectina, fiind indulcit doar cu pulpa de mere, va va incanta cu gustul adevarat de caise, datorita continutului mare de fructe (100%).

Gem delicios de fructe, fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.

Dulceata de ghimbir fara zahar, fara gluten, indulcit doar cu fructe gemul pastreaza nealterat gustul de ghimbir.

Dulceata din fructe de padure cu un cocktail de arome ce variaza de la acru la dulce, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.

Gem delicios de fructe, preparat dupa o metoda traditionala, fara zahar adaugat, care pastreaza nealterat gustul capsunelor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.

Dulceata de caise, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.

Gem bio de coacaze rosii, fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat.

Gem de piersici fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat. Continut de fruct 70%.

Gem delicios de cirese, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul cireselor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
