Gemuri si dulceturi bio
Gemuri si dulceturi bio
(28)- Dulceata de zmeura reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale si aduce mai aproape savoarea proaspata a zmeurei.
- Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
- Dulceata de caise, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
- Dulceata de visine cu aroma dulce si usor acrisoara, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Crema din arahide bio in coaja prajite si macinate.
- Gem delicios de portocale fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
- Indulcit cu zahar din fructe.
- Gem BIO de cirese - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul BIO de cirese e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.
- Dulceata din fructe de padure cu un cocktail de arome ce variaza de la acru la dulce, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Gem BIO de smochine - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul bio Rigoni e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.
- Acesta este un gem de fructe 100% pur, din prune din Muntii Balcani bulgari si fara zahar adaugat.
- Gemul bio de caise preparat dupa o reteta ce nu contine zahar, fara pectina, fiind indulcit doar cu pulpa de mere, va va incanta cu gustul adevarat de caise, datorita continutului mare de fructe (100%).
- Gem Mango. Fructe ecologice atent selectionate de producatorii columbieni si indulcite doar cu panela.
- Gemul de macese este un succesor vrednic la marmelada de macese a copilariei noastre.
- Gem delicios de fructe, preparat dupa o metoda traditionala, fara zahar adaugat, care pastreaza nealterat gustul capsunelor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
- Gem Ananas. Fructe ecologice atent selectionate de producatorii columbieni si indulcite doar cu panela.
- Dulceata indulcita cu zahar din fructe, fara gluten.
- Dulceata fara adaos de zahar si fara gluten.
- Gem delicios de fructe, fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
- Ciocolata lichida grozava cu armonica tahini de alune de padure 50%.
- Gem de piersici fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat. Continut de fruct 70%.
- Dulceata de ghimbir fara zahar, fara gluten, indulcit doar cu fructe gemul pastreaza nealterat gustul de ghimbir.