Detoxifiere (27)

Sortare dupa
Detoxifiere

Detoxifiere

Esti pregatit sa dai startul unui proces de detoxifiere a organismului, pentru a elimina astfel toxinele nedorite? Atunci o cura de detoxifiere a organismului este exact ceea ce ai nevoie, iar Dr.Max este aici sa se asigure ca beneficiezi de toate resursele necesare pentru un astfel de proces. Si tocmai de aceea doreste sa te surprinda cu gama variata de produse pentru detoxifiere, ce au la baza elemente naturale necesare pentru inceperea unei astfel de cure de detoxifiere.

Doresti sa introduci pastile de detoxifiere sau capsule pentru detoxifierea organismului in alimentatia ta? Le vei gasi disponibile in farmaciile Dr.Max la preturi mai mult decat avantajoase! Vrei sa introduci in alimentatia zilnica ceaiuri pentru detoxifiere? In farmaciile noastre vei gasi o multime de ceaiuri cu efect detoxifiant, din plante medicinale, special concepute pentru detoxifierea organismului.

Beneficiaza de o detoxifiere naturala a organismului optand si pentru produse precum pudra de detoxifiere, asa cum este pudra proteica de canepa sau capsulele cu ulei de canepa sau radacina de brusture. Adauga in cosul de cuparaturi produsele ideale pentru detoxifierea organismului si bucura-te de beneficiile pe termen lung a acestei game de produse propusa de farmaciile Dr.Max!