Diabeticare, 30 comprimate, Biofarm

Suplimente alimentare

Brand: BIOFARM
In stoc
18,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Diabeticare, 30 comprimate, Biofarm

7521287

Diabeticare reprezinta un supliment alimentar bazat pe ingrediente naturale (extract din frunze de dud alb, acid alfa-lipolic, scortisoara) si crom picolinat, a caror actiune sinergica ajuta la mentinerea concentratiei glucozei din sange (glicemia) in limite normale. Diabeticare este un tratament adjuvant in cazul diabetului zaharat de tip 2, tolerantei alterate la glucoza - sindromului metabolic.

Beneficii:

- Acidul alfa lipoic din compozitia produsului este implicat in productia de energie la nivelul fiecarei celule, favorizand metabolismul celular al glucozei, ajuta la mentinerea unor valori optime ale vitaminei E si C in sange, promoveaza productia de coenzima Q10 si glutation in organism.

- Extractul din frunzele de dud alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp prin intermediul transpiratiei, in timp ce scoarta si ramurelele sunt utilizate in scaderea presiunii sangvine.

- Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire.

Compozitie: Extract din frunze de dud alb (300mg), acid alfa-lipoic (300mg), extract de scortisoara (2mg), crom picolinat (40mcg).

Mod de administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi (la pranz si cina).

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.04.2021