Diabeticare, 30 comprimate, Biofarm

Suplimente alimentare

Brand: BIOFARM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

34,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Diabeticare, 30 comprimate, Biofarm

7521287

Diabeticare reprezinta un supliment alimentar bazat pe ingrediente naturale (extract din frunze de dud alb, acid alfa-lipolic, scortisoara) si crom picolinat, a caror actiune sinergica ajuta la mentinerea concentratiei glucozei din sange (glicemia) in limite normale. Diabeticare este un tratament adjuvant in cazul diabetului zaharat de tip 2, tolerantei alterate la glucoza - sindromului metabolic.

Beneficii:

- Acidul alfa lipoic din compozitia produsului este implicat in productia de energie la nivelul fiecarei celule, favorizand metabolismul celular al glucozei, ajuta la mentinerea unor valori optime ale vitaminei E si C in sange, promoveaza productia de coenzima Q10 si glutation in organism.

- Extractul din frunzele de dud alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp prin intermediul transpiratiei, in timp ce scoarta si ramurelele sunt utilizate in scaderea presiunii sangvine.

- Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin inhibarea si reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire.

Compozitie: Extract din frunze de dud alb (300mg), acid alfa-lipoic (300mg), extract de scortisoara (2mg), crom picolinat (40mcg).

Mod de administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi (la pranz si cina).

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.04.2021