Detoxifiant cu ganoderma, 63 capsule, Fares

Remedii naturiste

Brand: FARES

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Detoxifiant cu ganoderma, 63 capsule, Fares

17538081

Detoxifiantul cu ganoderma ajuta la absorbtia si eliminarea toxinelor din organism, protejand colonul, ficatul, rinichii si sangele. Acesta contine extract din ciuperca reishi, carbune medicinal, brusture, frunze de armurariu, de aloe vera si fructe de soc, utile in curele de detoxifiere si stimularea bunei functionari a organelor interne.

Beneficii:

- Produsul este un excelent antioxidant natural, folosit pentru intarirea imunitatii, in tratamentul pentru cancerul de prostata, pentru reducerea colesterolului si a tensiunii arteriale, dar si in combaterea alergiilor.

- Contine polizaharide solubile in apa, cu efecte in reglarea imunitatii, acizi ganoderici care ajuta ficatul si acizi ganoderici care ajuta cu reglarea nivelului trigliceridelor.

- Este considerat un adjuvant in prelungirea longevitatii, stimuland nu doar sistemul imunitar, dar si prevenind bolile de sange sau depunerea de grasime pe vasele de sange.

- Carbunele medicinal poate ajuta la eliminarea toxinelor si impuritatilor din piele, dar este folosit si la tratarea bolilor de colon avand un efect benefic si asupra intestinelor. Acest carbune, un tip de carbon amorf care poate ajuta la absorbtia sau fixarea unor molecule pe orice suprafata , este folosit si in cazul de intoxicatii cu alcool, droguri sau medicamente.

Ingrediente: Carbune medicinal, extract uscat de aloe vera standardizat in min. 18% aloina 88mg, extract uscat de reishi standardizat in min. 30% polizaharide 66mg, radacina de brusture, extract uscat de fructe de armurariu standardizat in min. 85% silimarina, extract uscat de schisandra chinensis standardizat in min. 1% schisandrina, fructe de soc. Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Mod de administrare:

- Copii peste 14 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa.

- Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi.

-Durata curei este de 6 saptamani. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Avertizari:

- Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

- Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.09.2021