Detox Bio, 20 fiole, Santarome Bio

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Detox Bio, 20 fiole, Santarome Bio

652370597

Laboratoarele Pasquier a cercetat si a conceput un fitocomplex ce are la baza 7 plante ce vizeaza cele 5 organe de eliminare: ficat, rinichi, piele, intestine si plamani.

80% din hrana noastra este de origine industriala, iar beneficiile sale nutritive s-au deteriorat: alimente rafinate saracite, prezenta agentilor de conservare, explozie de grasimi saturate si zaharuri, poluare, ingrasaminte chimice. Adaugati la aceasta o suprasarcina alimentara si stres recurent, si vedem un cocktail exploziv care pune corpul nostru la incercare. Aceasta trebuie sa se confrunte cu o acumulare de toxine care ii impiedica functionarea. Corpul nostru nu este total neajutorat in fata excesului de TOXINE. Este chiar dotat cu o putere fabuloasa de regenerare datorita organelor sale emogene: ficatul, rinichii, pielea, intestinele, plamanii.

Beneficii:

  • Drenor si depurativ;
  • Detoxifiant hepato-biliar;
  • Ajuta la sintetizarea bilei;
  • Adjuvant in problemele pielii;
  • Imbunatateste functiile de eliminare digestive si urinara;
  • Produsul nu contine zahar, coloranti sau indulcitori;

Compozite: Suc concentrat de prune – 2000mg, Frunze de Frasin – 1500mg, Parti aeriene de Fumarita – 1500mg, Radacina de Brusture – 1000mg, Parti aeriene de Papadie – 750mg, Frunze de Rozmarin – 750mg, Suc concentrate de lamaie – 50mg, Mesteacan – 50mg, Frasin – 50mg, Parti aeriene de Papadie – 750mg, Frunze de Rozmarin – 750mg, Suc concentrate de lamaie – 50mg, Mesteacan – 50mg, Frasin – 50mg, Coacaz Negru – 50mg.

Mod de administrare: 1 fiola pe zi, diluata intr-un pahar cu apa (200ml)  timp de 20 de zile. Se poate relua cura la nevoie, nu se utilizeaza un timp indelungat ( maximum 6 saptamani).

Precautii:

Prezenta unor usoare depuneri este datorata utilizarii extractelor de plante si este un fenomen natural ce nu afecteaza calitatea sau eficacitatea produsului.

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor aflate sub tratament cu anticoagulante sau alergici la salicilati si derivati ai salicilatilor.

Forma de prezentare: 20 fiole

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.06.2022