Deodorant spray Odorex Deo, 50ml, Biotrade

Frumusete si ingrijire

In stoc

39,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7505977

Deo spray antiperspirant impotriva transpiratiei excesive Odorex Deo.

Proprietati:
- este un spray cu actiune prelungita impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut al mainilor si axilelor;
- opreste transpiratia timp de 10-14 zile dupa o singura aplicare;
- mecanismul unic de actiune al spray-ului Odorex Deo blocheaza doar glandele sudoripare hiperactive, fara a actiona pe sistemul general de termoreglare al organismului;
- contine un ingredient antibacterian, care protejeaza pielea prin impiedicarea dezvoltarii bacteriilor care determina mirosul neplacut;
- indeparteaza mirosul neplacut;
- nu afecteaza termoreglarea, nu lasa pete pe haine;
- este eficient si economic.

Ingrediente active:
Clorura de aluminiu – blocheaza transpiratia.
Glicerina – inmoaie pielea, previne uscarea.
Methenamina – ingredient antibacterian cu un spectru larg de actiune.
Clorid de Aluminiu - ingredient activ - siguranta.

Ingrediente:
AQUA, ALCOHOL, ALUMINUM CHLORIDE, GLYCERIN, METHENAMINE, PARFUM.

Mod de utilizare:
La prima utilizare a produsului Odorex deo - se aplica trei seri consecutiv, in prealabil axilele si/sau mainile se spala cu sapun si se usuca, pulverizandu-se ulterior abundent regiunea. Dimineata zonele se spala bine doar cu apa. Pentru intretinere se aplica o data la fiecare 7 pana la 14 zile sau conform schemei Dumneavoastra individuale.
Daca dupa prima utilizare, transpiratia a aparut in a 10-a zi, aceasta inseamna ca schema dumneavoastra individuala de aplicare a produsului Odorex Deo este o data la fiecare 9 zile. In acest interval se pot folosi diverse parfumuri, deodorante sau sapunuri, deoarece acestea nu influenteaza efectul dat de produsul Odorex Deo. Intervalul de utilizare este strict individual pentru fiecare persoana si reprezinta in medie o aplicare la 10 zile. Nu este nevoie sa folositi Odorex Deo zilnic.
Odorex Deo trebuie aplicat pe o piele sanatoasa, fara leziuni. Nu trebuie aplicat Odorex Deo in aceeasi zi in care zona de aplicare a fost epilata sau rasa. Nu folositi produsul daca sunteti sensibil la sarurile de aluminiu.

Precautii:
Daca apare senzatia de arsura, mancarime sau roseata, opriti aplicarea produsului. Daca acestea nu se rezolva in 3 zile, efectuati un consult dermatologic.

Forma de prezentare: 50ml