L'Erbolario Lotiune deodorant Silver Bouquet, 100ml

Frumusete si ingrijire

In stoc
69,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
  • 3 la pret de 2
7,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17534025

Intre munca, sport si nenumarate angajamente zilnice, astazi, mai mult ca oricand, este nevoie de un deodorant de lunga durata pentru a asigura prospetimea si protectia pe tot parcursul zilei. Functioneaza in sinergie cu ingredientele active ale plantei, cu eficacitate testata, care garanteaza o stare de bine si de prospetime, de lunga durata. Produsul contine 97% din ingrediente de origine naturala, fara siliconi, parabeni, surfactanti sulfati si petrolat.

Compozitie: Un buchet de plante cu frunze argintii, salvie, erica, genepi si lavandă.

Mod de utilizare:

- Dupa curatare, pulverizati in zona axilelor.

- In timpul transpiratiei, datorita cresterii pH-ului pielii, se creeaza un mediu deosebit de favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor. Enzimele lor, in special lipazele bacteriene ale cavitatii axilare, activeaza si divizarea (hidroliza) moleculei de citrat de trietil in etanol si acid citric. Pe de o parte, etanolul va efectua o actiune bacteriostatica, pe de alta parte, acidul citric va reduce pH-ul pielii, inhiband astfel activitatea enzimatica bacteriana, responsabila de mirosul neplacut.

Forma de prezentare: Tub de 100ml

Data ultimei actualizari 23.05.2021