Medicamente fara reteta

Defumoxan 1,5 mg, 100 comprimate, Aflofarm

In stoc
113,99 Lei

Pret / BUC: 1,14 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Defumoxan 1,5 mg, 100 comprimate, Aflofarm

17535417

Renuntarea la fumat si reducerea poftei de nicotina la fumatorii care doresc sa se opreasca din fumat. Obiectivul tratamentului cu Defumoxan este renuntarea permanenta la utilizarea produselor cu continut de nicotina.

Mod de administrare:
Doze Un ambalaj de Defumoxan (100 comprimate) este suficient pentru un ciclu complet de tratament. Durata tratamentului este de 25 de zile.
Defumoxan trebuie luat in conformitate cu urmatoarea schema:
- Zilele de la 1 la 3
1 comprimat la fiecare 2 ore
6 comprimate
- Zilele de la 4 la 12
1 comprimat la fiecare 2,5 ore
5 comprimate
- Zilele de la 13 la 16
1 comprimat la fiecare 3 ore
4 comprimate
- Zilele de la 17 la 20
1 comprimat la fiecare 5 ore
3 comprimate
- Zilele de la 21 la 25
1 - 2 comprimate pe zi
Pana la 2 comprimate

Fumatul trebuie oprit cel tarziu in ziua 5 de tratament. Fumatul nu trebuie continuat in timpul tratamentului, deoarece acest lucru ar putea agrava reactiile adverse (vezi pct. 4.4). In caz de esec al tratamentului, tratamentul trebuie intrerupt si poate fi reluat dupa 2 - 3 luni.

Grupuri speciale de pacienti (insuficienta renala, insuficienta hepatica) Nu exista experienta clinica privind utilizarea Defumoxan la pacienti cu insuficienta renala sau hepatica, prin urmare nu se recomanda utilizarea medicamentului la aceste grupuri de pacienti.

Varstnici Din cauza experientei clinice limitate, nu se recomanda utilizarea Defumoxan la pacienti varstnici cu varsta peste 65 de ani.

Copii si adolescenti Siguranta si eficacitatea Defumoxan la persoane cu varsta sub 18 ani nu au fost inca stabilite. Nu se recomanda utilizarea Defumoxan la persoane cu varsta sub 18 ani.

Defumoxan trebuie luat pe cale orala impreuna cu o cantitate adecvata de apa

Forma de prezentare: Cutie 100 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.01.2021