Medicamente fara reteta

Deep Relief, 50 g, Mentholatum

21,99 Lei

Pret / FL: 21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Deep Relief, 50 g, Mentholatum

7492284

Ce este Deep Relief si pentru ce se utilizeaza

Deep Relief contine ibuprofen si levomentol. Ibuprofenul apartine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) care asigura ameliorarea eficace a durerii si inflamatiei. Levomentolul determina o senzatie de calmare a durerii.

Deep Relief este un gel non-gras care trebuie aplicat pe piele pentru ameliorarea durerii. Este utilizat pentru ameliorarea:
- durerilor de origine reumatica;
- durerilor musculare;
- durerilor si inflamatiei in caz de luxatii, entorse si traumatisme sportive;
- durerii asociate formelor usoare de artroza.

Cum sa utilizati Deep Relief

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Daca medicul nu v-a prescris altfel, sunt valabile urmatoarele recomandari:

Adulti, adolescenti si varstnici:

Deep Relief se aplica in strat subtire, pe pielea de la nivelul zonei afectate. La fiecare aplicare a Deep Relief utilizati 1-4 cm gel la tuburile de 30, 50 sau 100 g si 4–10 cm gel la tubul de 15 g. Nu utilizati o cantitate de gel mai mare decat cea recomandata. Masati usor pana cand gelul este absorbit in piele. Puteti simti o senzatie de furnicatura. Repetati administrarea, daca este necesar, fara sa depasiti de 3 ori pe zi maxim.

Nu utilizati gelul la intervale mai mici de 4 ore. Gelul nu trebuie utilizat mai mult de 1–2 saptamani, decat la recomandarea stricta a medicului.

Daca dupa 5 zile de tratament nu observati ameliorarea durerii, inflamatiei si umflaturilor sau acestea se agraveaza, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra pentru recomandari.

Intotdeauna spalati-va pe maini dupa fiecare utilizare a medicamentului, cu exceptia cazului cand ele reprezinta zona tratata.

Daca utilizati mai mult Deep Relief decat trebuie
In cazul in care, in mod accidental, extrageti o cantitate de gel mai mare decat cea recomandata, indepartati excesul cu un servetel.

Daca uitati sa utilizati Deep Relief
Aplicati Deep Relief inca o data cand va amintiti, asigurandu-va ca nu utilizati gelul mai des de 3 ori pe zi si la un interval mai scurt de 4 ore.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Intrerupeti imediat utilizarea Deep Relief si adresati-va medicului dumneavoastra daca prezentati oricare dintre urmatoarele reactii adverse: aparitia inexplicabila a respiratiei suieratoare (wheezing); scurtarea respiratiei; aparitia de eruptii trecatoare sau vezicule pe piele; mancarimi, inrosirea sau invinetirea pielii; inflamarea fetei.

La locul aplicarii gelului poate sa apara o usoara inrosire, uscaciune, furnicatura sau senzatie de arsura. Acesta nu este un motiv de ingrijorare. Cu toate acestea, daca aceste simptome se agraveaza, intrerupeti utilizarea Deep Relief si informati-l pe medicul dumneavoastra. S-au raportat arsuri la locul aplicarii pentru produsele care contin mentol; frecventa necunoscuta.
Rar, pot sa apara dureri de stomac sau indigestie.
La pacientii cu boli renale pot sa apara tulburari renale.
Reactiile adverse pot fi reduse prin administrarea dozei minime eficace pentru cea mai scurta durata posibila.

Forma de prezentare: tub cu 50 g gel

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.03.2021