Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience

Suplimente alimentare

In stoc
22,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience

7509687

Cymbio ECOL, prin cele doua tipuri de probiotice bazate pe culturi naturale (culturi probiotice lactice si Saccharomyces) contribuie la restabilirea si mentinerea echilibrului microflorei intestinale. Combinatia unica de tulpini naturale din Cymbio ECOL exercita o actiune superioara altor produse ce contin doar una dintre cele doua tipuri de probiotice; Saccharomyces boulardii are o actiune probiotica puternica si complementara tulpinilor lactice, fiind rezistenta la actiunea acizilor din stomac.

Conceput pentru a combate si preveni episoadele diareice asociate cu proliferarea bacteriilor Clostridium difficile sau Escherichia coli. Adjuvant in terapia cu antibiotice, reduce riscul de tulburari intestinale. Pe langa probiotice, Cymbio ECOL contine si fibre prebiotice (inulina), ce contribuie la cresterea cantitatii de bacterii benefice din tractul gastro-intestinal, pentru mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Importanta unei flore intestinale echilibrate Microflora intestinala detine un rol esential in mentinerea tranzitului intestinal normal. Echilibrul microflorei este influentat de o serie de factori precum: tratamente cu antibiotice, alimentatie neadecvata sau dezechilibrata, stres, calatorii, nutritie enterala. Acesti factori pot stimula dezvoltarea unor bacterii „neprietenoase” sau oportuniste, precum Escherichia coli (o enterobacterie) sau Clostridium difficile (principala cauza de colita si diaree consecutiva tratamentului cu antibiotice).

Recomandat in:

• Semne de disconfort asociate cu un tranzit intestinal accelerat (episoade diareice);
• Reechilibrarea microflorei intestinale in timpul sau dupa administrarea de antibiotice;
• Restabilirea si mentinerea sanatatii microflorei intestinale.

Mod de administrare: Doza recomandata pentru adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi. Doza recomandata pentru copii intre 6-18 ani: 1 capsula o data sau de doua ori pe zi.

O capsula Cymbio Ecol contine: Saccharomyces boulardii: 250 mg. Culturi probiotice vii: 1 miliard. Lactobacillus acidophilus. Lactobacillus. Bifidobacterium bifidum. Inulina: 25 mg.

Forma de prezentare: 10 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021