Cymbio, 20 capsule, Sanience

Suplimente alimentare

In stoc
17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cymbio, 20 capsule, Sanience

7506817

Cymbio capsule, combinatie unica de tulpini probiotice obtinute din culturi naturale si prebiotice vegetale (inulina), contribuie la reducerea tulburarilor digestive si a disconfortului abdominal. Cymbio capsule prezinta si alte beneficii asupra organismului, facilitand actiunea optima a enzimelor digestive si sustinand functionarea normala a sistemului imunitar.

Indicatii:

Pentru reducerea si evitarea tulburatilor de tranzit ( diaree, constipatie). Pentru eliberarea microflorei , in timpul si dupa administrarea antibioticelor.

 Intervine in reducerea si evitarea tulburarilor de tranzit, provocate de modificarea microflorei; Formula special dezvoltata pentru echilibrarea eficienta a microflorei afectata de antibiotice; Combinatie unica de bacterii lactice “prietenoase” pentru functionarea optima a sistemului digestiv , ajutand la sinteza vitaminelor B si K. Recomandat in tulburari ale tranzitului (diaree, constipatie)cauzate de stres, alimentatie nesanatoasa, administrare de antibiotice, pentru protectia florei normale pe durata tratamentului  si dupa acesta. Evita si reduce aparitia unor manifestari precum diareea si candidoza asociate utilizarii antibioticelor. Tulburari digestive (balonare, disconfort abdominal, meteorism). Imunitate scazuta.

Adminstrare: Adulti: 1 capsula, de 3 ori pe zi. Copii 3 si 12 ani: 1 capsule, de 2-3 ori pe zi. Continutul capsulei se dizolva in apa sau lapte. Nu se recomanda administrare capsulei cu lichide calde sau alcool.

Forma de prezentare: 20 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021