Suplimente alimentare

Cymbio, 20 capsule, Sanience

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

17,49 Lei

Pret / CPS: 0,87 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Cymbio, 20 capsule, Sanience

7506817

Cymbio capsule, combinatie unica de tulpini probiotice obtinute din culturi naturale si prebiotice vegetale (inulina), contribuie la reducerea tulburarilor digestive si a disconfortului abdominal. Cymbio capsule prezinta si alte beneficii asupra organismului, facilitand actiunea optima a enzimelor digestive si sustinand functionarea normala a sistemului imunitar.

Indicatii:

Pentru reducerea si evitarea tulburatilor de tranzit ( diaree, constipatie). Pentru eliberarea microflorei , in timpul si dupa administrarea antibioticelor.

 Intervine in reducerea si evitarea tulburarilor de tranzit, provocate de modificarea microflorei; Formula special dezvoltata pentru echilibrarea eficienta a microflorei afectata de antibiotice; Combinatie unica de bacterii lactice “prietenoase” pentru functionarea optima a sistemului digestiv , ajutand la sinteza vitaminelor B si K. Recomandat in tulburari ale tranzitului (diaree, constipatie)cauzate de stres, alimentatie nesanatoasa, administrare de antibiotice, pentru protectia florei normale pe durata tratamentului  si dupa acesta. Evita si reduce aparitia unor manifestari precum diareea si candidoza asociate utilizarii antibioticelor. Tulburari digestive (balonare, disconfort abdominal, meteorism). Imunitate scazuta.

Adminstrare: Adulti: 1 capsula, de 3 ori pe zi. Copii 3 si 12 ani: 1 capsule, de 2-3 ori pe zi. Continutul capsulei se dizolva in apa sau lapte. Nu se recomanda administrare capsulei cu lichide calde sau alcool.

Forma de prezentare: 20 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.01.2023