Medicamente fara reteta

Cyclo 3 Fort, 30 capsule, Pierre Fabre

CADOU Ornament de Craciun 2023
30,99 Lei

Pret / BUC: 1,03 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cyclo 3 Fort, 30 capsule, Pierre Fabre

1077405

Ce este Cyclo 3 Fort si pentru ce se utilizeaza

Cyclo 3 Fort este o combinatie de trei substante active: extract uscat de ruscus aculeatus, hesperidin metil calcona, acid ascorbic (vitamina C). Cyclo 3 Fort face parte dintr-un grup de medicamente numite agenti capilari de stabilizare (sistemul cardiovascular). Acest medicament este un agent venotonic si un agent vascular protector (creste tonicitatea venoasa si rezistenta capilara si reduce permeabilitatea vasculara).

Cyclo 3 Fort – indicatii pentru utilizare la adulti:
-Tratamentul simptomelor cauzate de insuficienta venolimfatica (sindrom de picioare grele, dureri, iritatie).
-Tratamentul semnelor functionale legate de crizele hemoroidale.

Cum sa luati Cyclo 3 Fort

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza recomandata este:
- pentru tulburari circulatorii venoase: 2 pana la 3 capsule pe zi.
- pentru tratamentul crizelor hemoroidale: 4 pana la 5 capsule pe zi.

Acest medicament se administreaza oral. Capsulele trebuie inghitite intregi cu apa.

Durata uzuala a terapiei:
Pentru tulburari circulatorii venoase: daca disconfortul si/sau fragilitatea vasculara nu s-au ameliorat dupa doua saptamani de tratament, adresati-va medicului.
Pentru tratamentul crizelor hemoroidale: tratamentul trebuie sa fie de scurta durata. Daca tulburarile hemoroidale persista dupa cateva zile de tratament (nu mai mult de o saptamana), este esential sa va adresati medicului.

Utilizarea la copii si adolescenti: nu este cazul.

Daca luati mai mult Cyclo 3 Fort decat trebuie
Dozele excesive de acid ascorbic (vitamina C) (un component al Cyclo 3 Fort) poate cauza anemie hemolitica la pacientii cu deficit de enzima G6PD (glucozo-6-fosfat dehidrogenaza). Consulati-va cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul.

Daca uitati sa luati Cyclo 3 Fort
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.Efectele adverse ce pot aparea sunt:

- Frecvente (pot afecta pina la 1 din 10 persoane): diaree, uneori severa, rapid reversibila la intreruperea tratamentului; durere abdominala.

- Mai putin frecvente (pot afecta pina la 1 din 100 persoane): insomnie (dificultate de a dormi), indigestie (afectiune digestiva functionala), greata, eritem (inrosirea pielii), prurit (mancarime), spasme musculare, durere la nivelul extremitatilor (la maini si/sau picioare).

- Rare (pot afecta pina la 1 din 1000 persoane): nervozitate, vertij, extremitati reci (raceala la maini si/sau picioare), dureri venoase (vena sensibila), tulburari gastro-intestinale, stomatita aftoasa (inflamarea cavitatii orale cu prezenta veziculelor), alanin aminotransferaza crescuta (cresterea parametrilor biologici hepatici).

- Cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): durere gastrica; eruptii cutanate maculopapulare (inrosirea pielii) si uticarie (inflamarea leziunilor cu aspect de placa rosie asociata cu mancarime); colita (inflamatia colonului) reversibila la intreruperea tratamentului.

Forma de prezentare: cutie cu 30 capsule 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.03.2023

Categorii de produse