Crema de fata triplu activa Melabel Forte, 30ml, Biotrade

Frumusete si ingrijire

In stoc
46,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7518916

Crema depigmentanta are actiune tripla impotriva petelor pigmentare rezistente la tratament. Bazat pe complexul unic SMM cu vitamina C, acid Fitic si acid Kojic – crema asigura un efect depigmentant eficient. Recomandat pentru hiperpigmentari vechi, greu de tratat cu tratamente depigmentante clasice.

Beneficii:

  • Este o crema triplu activa, indicata pentru depigmentarea petelor inchise la culoare ale pielii;
  • Recomandata pentru petele hiperpigmentate precum lentigine senile, efelide (pistrui), cicatrici postacnee hiperpigmentate, pete dupa sarcina si arsuri, rezistente la schemele standard de depigmentare;
  • Indicata pentru depigmentarea petelor hiperpigmentate rezistente precum: efelide, lentigine senile, pete dupa sarcina si terapii hormonale, orice hiperpigmentari;
  • Depigmenteaza fin si delicat petele hiperpigmentate.

Ingrediente active: acid phytic – blocheaza melanogeneza, stimuleaza fibroblastele si are un profil excelent de toleranta pe piele; vitamina C – blocheaza transferul melaninei de la melanocite catre celulele din epiderm; acid kojic – blocheaza formarea pigmentului cutanat – melanina si ajuta la egala lui distribuire in straturile celulare superficiale ale pielii.

Ingrediente: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, KOJIC ACID, PHYTIC ACID, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CITRIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, CALCIUM HYDROXIDE, POLYQUАTERNIUM-37, PARFUM, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL.

Mod de utilizare: in prima saptamana aplicati pe petele hiperpigmentate o data la doua zile, seara, in a doua saptamana zilnic, seara, iar in cazul unei bune tolerante aplicati de doua ori pe zi pentru minim 4 saptamani. In cazul aparitiei eritemului (roseata), rariti aplicarile la de 3 ori pe saptamana.

Aplicati toate produsele din gama Melabel pe fata curata, spalata numai cu apa. Aceasta cerinta este obligatorie deoarece toate gelurile de curatare si lotiunile tonice au un pH diferit, ceea ce poate spori sau reduce efectul acidului continut. Se recomanda, de asemenea, sa se lase un interval de cel putin 30 de minute intre aplicarea diferitelor produse cosmetice si a produselor Melabel, deoarece acest lucru ar putea conduce la o reactie nedorita cu acizii si, prin urmare, sa accelereze sau sa neutralizeze efectul.

Precautii:

Atunci cand utilizati crema depigmentanta pentru noapte Melabel sau alte produse de albire, este obligatorie utilizarea in fiecare zi a protectiei solare cu factor inalt (SPF 50+), indiferent de anotimp. Aceasta va proteja pielea impotriva repigmentarii. In timpul aplicarii agentilor de albire, produsele care contin derivati ai vitaminei A (proretinol A, retioizi) nu trebuie utilizate. Orice tip de exfoliere mecanica, cum ar fi scruburile si alte produse similare, trebuie evitata. Nu se recomanda ca, cu o ora inainte sau dupa aplicarea produsului, sa se utilizeze un alt produs, deoarece acest lucru poate duce la o reactie nedorita cu acizii si poate accelera sau neutraliza efectul.

Daca apare senzatie de arsura, mancarime sau roseata intensa intrerupeti folosirea produsului. Daca aceste manifestari nu dispar in 3 zile consultati un medic dermatolog.

Mod de prezentare: flacon de 30ml.

Data ultimei actualizari 27.04.2021