Crema de corp hidratanta Nivea Creme, 30ml, Nivea

Frumusete si ingrijire

Brand: NIVEA

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Crema de corp hidratanta Nivea Creme, 30ml, Nivea

1055035

O crema hidratanta, ideala pentru orice tip de piele, atat pentru copii cat si pentru adulti. Peste 98% din substantele componente sunt de origine naturala.

Cum actioneaza NIVEA Creme contine Eucerit, complex propiu pielii care protejeaza impotriva deshidratarii, netezeste si catifeleaza pielea. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic. Nivea este una dintre companiile internationale de top in domeniul ingrijirii pielii.

Este permanent aproape de consumatorii ei, carora le ofera produse inovatoare, de o calitate incontestabila. Beneficiind de peste 130 de ani de experienta in ingrijirea pielii si de unul dintre cele mai moderne centre de cercetare stiintifica din lume, Beiersdorf reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor cosmetice

Forma de prezentare: Cutie de 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.12.2022