Suplimente alimentare

Cozi de Cirese Extract, 60 capsule, Herbagetica

Alege Cantitatea:

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,99 Lei

Pret / BUC: 23,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Cozi de Cirese Extract, 60 capsule, Herbagetica

652355244

Cozi de Cirese Extract este un antiinflamator renal si urinar. Contribuie la eliminarea excesului de uree din organism, reglarea colesterolului, reglarea nivelului trigliceridelor. Extractul de cozi de cirese elimina celulita actionand pe 3 cai: reduce tesutul adipos prin stimularea rinichilor sa elimine excesul de apa din organism, reduce inflamatia, impiedica formarea de tesut adipos in exces.

Compozitie: Cozi de Cirese (Prunus cerasus/Prunus avium) extract 10:1 - 200mg, Cozi de Cirese (Prunus cerasus/Prunus avium) pulbere - 200mg. 

Mod de administrare:

- 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Cura cu Cozi de Cirese Extract se face timp de 1 luna administrandu-se 1 - 1.5 grame de extract pe zi, in reprise, pe stomacul gol. In timpul acestei cure se vor consuma minimum 2 litri de apa de izvor pe zi, pentru a preintampina deshidratarea.

Avertizari: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021