Coriolus MRL, 90 tablete, Mycology Research

Suplimente alimentare

In stoc
121,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Coriolus MRL, 90 tablete, Mycology Research

7517499

CORIOLUS MRL este o biomasa ce contine atat miceliu cat si componentele active ale lui coriolus versicolor cultivate in conditii aseptice. Mycology Research Loboratories(MRL) foloseste o tehnologie de productie brevetata pentru a cultiva ciuperca coriolus versicolor in California.

Beneficiile administrarii:

Contribuie la imbunatatirea simpomatologiei la persoanele cu imunodeficienta, boli oncologice, infectii cu HPV, infectii genitale recidivante, hepatita tip B sau C si infectii cu EBV, boli neurologice, sindromul oboselii cronice, infectii virale.

Compozitie:

Fiecare tableta continand 500 mg biomasa din Coriolus versicolor.

Mod de administrare: Adulti - 6 tablete (3g) Coriolus-MRL pe zi, (3 tablete dimineata si 3 tablete seara cu 30 minute inainte de masa), timp de 12 saptamani.

Contraindicatii: Este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata de consum zilnic. Contraindicat la pacientii care au suferit o operatie de transplant renal, hepatic sau osos si primesc medicatie imunosupresoare.

Forma de prezentare: 90 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.