Suplimente alimentare

Coriolus MRL, 90 tablete, Mycology Research

In stoc
121,49 Lei

Pret / TB: 121,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Coriolus MRL, 90 tablete, Mycology Research

7517499

CORIOLUS MRL este o biomasa ce contine atat miceliu cat si componentele active ale lui coriolus versicolor cultivate in conditii aseptice. Mycology Research Loboratories(MRL) foloseste o tehnologie de productie brevetata pentru a cultiva ciuperca coriolus versicolor in California.

Beneficiile administrarii:

Contribuie la imbunatatirea simpomatologiei la persoanele cu imunodeficienta, boli oncologice, infectii cu HPV, infectii genitale recidivante, hepatita tip B sau C si infectii cu EBV, boli neurologice, sindromul oboselii cronice, infectii virale.

Compozitie:

Fiecare tableta continand 500 mg biomasa din Coriolus versicolor.

Mod de administrare: Adulti - 6 tablete (3g) Coriolus-MRL pe zi, (3 tablete dimineata si 3 tablete seara cu 30 minute inainte de masa), timp de 12 saptamani.

Contraindicatii: Este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata de consum zilnic. Contraindicat la pacientii care au suferit o operatie de transplant renal, hepatic sau osos si primesc medicatie imunosupresoare.

Forma de prezentare: 90 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.