Comprese sterile 10 x 20cm, 30 bucati, Grassolind

Consumabile medicale

In stoc
153,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Comprese sterile 10 x 20cm, 30 bucati, Grassolind

3231441

Compresa din bumbac impregnata cu substanta grasa, anhidra, pe baza de parafina. Tul-ul permite trecerea exsudatului prin ochiurile retelei sale in pansamentul absorbant de deasupra, prevenind maceratia. Substanta grasa pastreaza marginile plagii suple, stimuland formarea tesutului de granulatie si epitelizarea si prevenind aderarea pansamentului de plaga. Compresa din bumbac impregnata cu substanta grasa, anhidra, pe baza de parafina. Tul-ul permite trecerea exsudatului prin ochiurile retelei sale in pansamentul absorbant de deasupra, prevenind maceratia. Substanta grasa pastreaza marginile plagii suple, stimuland formarea tesutului de granulatie si epitelizarea si prevenind aderarea pansamentului de plaga.

Se poate folosi in caz de: rani zgariate si zdrobite, arsuri termice si chimice, rani cauzate de radioterapie, in tratamentul site-urilor donoare si acceptoare si tratamentul ranilor in dermatologie la pacientii cu sensibilitate la medicamente.

Beneficii:

  • Permeabil pentru aer si secretii;
  • Nu adera de plaga;
  • Nu are efect sensibilizant in cazul tratamentelor cronice;

Mod de utilizare: In afara de cazul in care exista o recomandare a medicului, Grassolind se schimba ori de cate ori se panseaza.

Dimensiuni: 10 x 20 cm

Forma de prezentare: 30 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.02.2022