Complex gastric, 30 comprimate, Alevia

Remedii naturiste

Brand: ALEVIA
11,49 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7510184

Produsul contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive. De asemenea, asigura o digestiva sanatoasa, contribuind la reducerea disconfortului determinat de modificarea aciditatii mucoasei gastrice. Principiile active din produs inlatura prompt disconfortul abdominal datorat hiperaciditatii gastrice. Calmeaza manifestarile dureroase din afectiuni gastro duodenale care evolueaza cu hiperaciditate.

Compozitie: Carbonat de calciu 500 mg , Carbonat de magneziu 11mg.

Mod de administrare: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi. Dozele pentru gravide si copii se vor recomanda de catre medic.

Precautii:
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Forma de prezentare: cutie cu 30 comprimate

Data ultimei actualizari 20.04.2021