Mama si copilul

Colifant Infant Uno, 20ml, Solacium

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
20,99 Lei

Pret / ML: 20,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Colifant Infant Uno, 20ml, Solacium

7517946

Revigrip Sinus este conceput pentru ameliorarea colicilor sugarului si ale copilului mic. Face parte dintre produsele naturale ce se pot administra imediat dupa nastere. Dintre toate acestea se remarca Infant Uno Colifant, care previne si reduce formarea de gaze, mai mult, ajuta la eliminarea gazelor odata produse si in felul acesta calmeaza durerile. Contine substante naturale, ulei de fructe de fenicul, tei, nalba si musetel si se recomanda in primele 5 luni de viata, daca sugarii au dureri mai tarziu, se pot da si la copilul mai mare.

Ingrediente: Ulei esential de fructe de fenicul 6,25 mg/0,5 ml, extract de flori de musetel 5 mg/0,5 ml, extract de flori de tei 4,50 mg/0,5 ml, extract de frunze de nalba 2,50 mg/0,5 ml. Semintele de fenicul (Foeniculum vulgare) contin un ulei esential bogat in trans-anetol care favorizeaza progresia continutului intestinal. Uleiul esential aresi un efect benefic asupra microorganismelor care produc fermentatia intestinala.Musetelul (Matricaria chamomilla L.) are actiune benefica asupra mucoasei gastroduodenale datorita actiunii sinergice a uleiului esentialsi flavonoizilor. Florile de tei (Tilia platyphyllos Scopsi Tilia cordata Miller) sunt bogate in principii active: flavonoizi (actiune antioxidanta), uleiuri volatilesi mucilagii care protejeaza mucoasa intestinala de actiunea substantelor iritante. Nalba (Malva sylvestris) contine mucilagii care isi cresc volumul in contact cu apasi produc o solutie cu efect protector local. Mucilagiile adera de mucoasa tractului digestiv, protejand-o de contactul direct cu substantele iritante.

Mod de utilizare:

Sugari 0-6 luni: 0,5 ml x 4/zi din lingurita sau direct din pipeta. Sugari 6 luni-1 an: 1 ml x 3/zi.

Copii 1-3 ani: 1,5 ml x 3/zi.

Precautii:

A se agita flaconul inainte de utilizare.

A nu se lasa la vederea si indemana copiilor mici.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Produsul este un supliment alimentarsi nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variatasi echilibrata.

A nu se administra copiilor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Forma de prezentare: 20 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.05.2022