Colesteronat, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

13,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Colesteronat, 30 capsule, Herbagetica

652355238

Colesteronat este un supliment alimentar care echilibreaza metabolismul, reduce nivelul de colesterol si trigliceride, imbunatateste functiile sistemului digestiv si ofera protectie cardiovasculara. Are o formula bazata pe extracte din plante, cu rol important in reglarea nivelului de trigliceride si colesterol si de normalizare a metabolismului grasimilor.

Proprietati:

- Extractul pulbere reprezinta in prezent cea mai puternica modalitate de administrare a plantelor medicinale, de 10 ori mai puternic in comparatie cu pulberea simpla din plante, fiind asimilat foarte rapid de catre organism.

- Extractul de cicoare are o actiune importanta in reducerea nivelului de colesterol negativ. Se dovedeste un adjuvant de nadejde pentru persoanele cu nivel oscilant al glicemiei sau care prezinta un risc ridicat pentru formarea problemelor de inima. Inulina, o componenta importanta care se afla in cicoare, scade rezistenta celulelor la insulina regland nivelul de zahar din sange.

- Extractul de frunze de maslin echilibreaza nivelul grasimilor din organism si regleaza tensiunea arteriala, devenind un bun protector al sistemului cardiac. De asemenea, studiile au dovedit ca frunzele de maslin au un puternic rol antioxidant, diminuand riscul de ateroscleroza.

- Pulberile de anghinare, kelp si troscot intensifica beneficiile extractelor standardizate. Kelp reprezinta o alga bruna care impiedica absorbtia de grasimi saturate. Echilibrul nivelului de colesterol pozitiv este mentinut de cianina din anghinare cu beneficii importante asupra sistemului cardiovascular. Pulberea de troscot are un bun efect remineralizant si antiinflamator, ajuta in tratarea afectiunilor rinichilor si ale aparatului digestiv.

Compozitie: Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1- 123,55mg, Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze - 123,55mg, Frunze de Maslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeina - 51,45mg, Troscot (Polygonum aviculare) pulbere din parti aeriene - 25,725mg, Alga Kelp (Fucus vesiculosus) pulbere - 25,725mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Avertizari: A se administra cu prudenta in timpul sarcinii. In cazul diabeticilor dependenti de insulina, administrarea se va face sub supraveghere medicala, pentru o eventuala ajustare a dozelor de insulina.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.07.2021