Ciocolax Rapid, 10 capsule, Solacium

Suplimente alimentare

In stoc

11.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Constipatia este pentru multi dintre noi un subiect tabu, insa aceasta nu inseamna ca ne afecteaza calitatea vietii intr-o masura mai mica. De aceea, daca cauti o solutie la indemana si cu efect rapid, acum poti apela la Ciocolax Rapid.

Proprietati: datorita combinatiei optime de senna si frangula are efect laxativ, care este amplificat prin sinergism de catre extractul de cascara – crusin american, pentru o actiune puternica si cu instalare rapida. Iar optimizarea formulei cu alga bruna – fucus – este mai mult decat potrivita pentru protejarea mucoasei si are efect emolient.Ciocolax rapid este primul laxativ sub forma de capsula moale care isi face efectul in maxim 4 ore de la administrare;Actioneaza puternic si eficient impotriva constipatiei, atunci cand dorim un efect rapid;

Este eficient si puternic datorita combinatiei sinergice de ingrediente naturale:

60 mg de Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula si 15 mg de Fucus.

Recomandari:Constipatie ocazionala, cand se doreste un efect rapid, in maxim 4 ore.Ingrediente:Ingrediente naturale active: 60 mg Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula si 15 mg de alga bruna.

Mod de administrare:1 capsula moale pe zi, cu 4 ore inainte momentului dorit pentru instalarea efectului, timp de maxim 10 zile.

Precautii:Produsul contine iod. A nu se consuma de persoanele cu intoleranta la lactoza sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Forma de prezentare:10 capsule

Data ultimei actualizari 21.07.2020