Suplimente alimentare

Cerebro Mindbalance, 30 capsule, Pharmnet

99,99 Lei

Pret / CPS: 3,33 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cerebro Mindbalance, 30 capsule, Pharmnet

7522199

Cerebro este o formula complexa, atent studiata, realizata din extracte naturale standardizate, cu efect neurodinamic sinergic (imbunatatirea memoriei si a performantelor cognitive). Prin combinatia optima de aminoacizi, plante adaptogene si antioxidanti, Cerebro sustine buna functionare a celulei nervoase, crescand viteza de retinere si procesare a informatiilor.

Ingrediente/capsula:

265 mg Acetil-L-Carnitina HCl. 130 mg Ginkgo biloba fitozom Virtiva (complex Ginkgo biloba/fosfatidilserina), care contine 32.5 mg extract din frunze de Ginkgo biloba, (standardizat in 24% ginkgoflavonglicozide, 6% lactone terpenice si 2% bilobalide) si 97.5 mg fosfolipide, din care 11.7 mg fosfatidilserina din lecitina din soia 130 mg Bacopa monnieri Bacopin extract standardizat in 50% bacoside. Capsula - hidroxipropilmetilceluloza, apa, caragenan, dioxid de titan, acetat de potasiu, clorofila. 40 mg extract din samburi de struguri fitozom, care contine 26.7 mg fosfatidilcolina (derivata din lecitina de soia) si 13.3 mg extract din samburi de struguri, standardizat in 95% polifenoli, inclusiv OPC (oligomeri proantocianidinici). 32 mg Fosfatidilserina Sharp PS (din soia), dioxid de siliciu. Agenti antiaglomeranti - dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal 1.66 mg Astaxantina, extract CO2 supercritic din alge marine Haematococcus pluvialis (gelatina de peste, D-alfa-tocoferol natural).

Mod de utilizare: 1-2 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.