Vitamina E contribuie la protectia celulelor contra stresului oxidativ.
Suplimentul alimentar are la baza de acid elagic, Vitamina E, resveratrol, DMAE, acid alfa-lipoic hidroxitirozol si superoxid dismutaza.
Ingrediente: extract etanolic uscat din fructe de Rodiu (Punica granatum) cu 90% acid elagic; agent de incarcare: celuloza microcristalina; capsula: gelatina; vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferil; extract hidroetanolic uscat 80-100:1 din radacini de Polygonum cuspidatum, cu 50% trans-resveratrol; bitartrate de dimetilaminoetanol; acid alfa lipoic; extract uscat(maltodextrina) din frunze de Maslin (Olea europea), cu 7% hidroxitirosol; extract concentrat din fructe de Pepene-galben (Cucumis melo), cu SOD/superoxide dismutaza; agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali, dioxid de siliciu coloidal. Cellu contine: Acid elagic 90 mg; Resveratrol 25 mg; Vitamina E 17,5 mg; Acid alfa-lipoic 25 mg; DMAE 9,2 mg; Hidroxitirozol 1,4 mg; SOD 175 UI.
Mod de administrare: 1 capsula pe zi, pe o perioada de 3 luni.
Precautii:
- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
- A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau care alapteaza si de copii cu varsta mai mica de 12 ani.
- A se pastra la o temperatura intre 15˚C si 25˚C.
Mod de prezentare: un flacon cu 40 de capsule.