Suplimente alimentare

Celadrin Unguent Forte, 40 g, Good Days Therapy

41,99 Lei

Pret / BUC: 41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Celadrin Unguent Forte, 40 g, Good Days Therapy

7507436

Avand o concentratie dubla de Celadrin si mentol fata de forma clasica a produsului Celadrin Unguent, Celadrin Unguent Forte contribuie prompt si eficient la reducerea disconfortului articular la nivelul articulatiilor, coloanei vertebrale si al muschilor, la imbunatatirea mobiliatii functiei articulare, la cresterea stabilitatii posturale si a calitatii vietii. De asemenea, Celadrin Unguent Forte ajuta la lubrifierea articulatiilor incordate si la detensionarea muschilor obositi sau ligamentelor intinse datorita accidentarilor. Prin masarea zonei tensionate, se obtine o relaxare, contribuind la protejarea articulatiilor si muschilor, in zone precum mainile, picioarele, coatele, genunchii, soldurile, coloana vertebrala etc. in plus, substanta activa Celadrin confera pielii fetei un aspect mai neted si mai ferm, avand, totodata, un efect hidratant.  

Se recomanda administrarea produsului Celadrin Unguent Forte in urmatoarele cazuri, ca adjuvant:

- pentru protectia si mobilitatea articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;

- in cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale; - pentru incetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulatiilor;

- in cazuri de rigiditate la nivelul aparatului osteoarticular;

- in cazuri de cantitate insuficienta a lichidului sinovial;

- ajuta la mentinerea stabilitatii posturale;

- in cazuri de suprasolicitare a aparatului locomotor provocata de practicarea sporturilor;

- in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor;

- pentru efectul hidratant.  

Ingrediente: 

Apa, cetyl tallowate (Celadrin), octildodecanol,  alcool cetil-stearil, sorbitan stearat, mentol, polisorbat 60, cetil palmitat, benzil alcool.  

Mod de administrare:  Se aplica pe zone afectate sub forma unui strat subtire de 3 - 4 ori pe zi. Aceast unguent a fost special conceput pentru a putea fi utilizat si in aer liber.  

Contraindicatii:  A nu se folosi pentru uz intern! Evitati contactul cu ochii! A nu se aplica pe rani deschise! Intoleranta individuala la unul din componentele produsului. in cazul in care apar reactii alergice, se va intrerupe utilizarea unguentului si se va consulta medicul. Copiii cu varste de pana la 3 ani vor putea folosi Celadrin  Unguent Forte numai dupa o consultare prealabila a unui medic.  

Forma de prezentare: 40 g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.