Suplimente alimentare

Cationorm, 10 ml, Santen

Brand: SANTEN
41,99 Lei

Pret / ML: 41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cationorm, 10 ml, Santen

7518041

Cationorm este o solutie oculara sterila si hipotona, ideala pentru a proteja, hidrata si lubrifia suprafata oculara. De asemenea, nu contine conservanti si este compatibil cu toate tipurile de lentile de contact. 

Cationorm este recomandat in tratarea simptomelor de ochi uscat, precum furnicaturi, jena, mancarime, usturime sau senzatie de corp strain in ochi. Aceste simptome pot fi cauzate de factori externi, cum ar fi aerul conditionat, poluarea, calatoriile cu avionul, utilizarea indelungata a computerului, lentile de contact sau de boli, precum disfunctia glandelor meibomiene.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea unei picaturi de Cationorm in ambii ochi. Doza se poate repeta pana la 4 ori pe zi.

Conditii de pastrare: Cationorm se pastreaza in ambalajul original, la temperaturi sub 25 ˚C. Se poate utiliza in termen de 3 luni de la deschiderea flaconului.

Forma de prezentare: flacon 10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.