Suplimente alimentare

Carpicon S supozitoare, 10g, Romdan

Brand: ROMDAN
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
17,49 Lei

Pret / BUC: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Carpicon S supozitoare, 10g, Romdan

5343235

Carpicon S contine extract uleios de răşină de conifere, ceară galbenă si unt de cacao substituent.
Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic conţinut în uleiul volatil din extractul uleios din răşina de conifere, având drept componente principale terpenele, aldehide, esteri terpenici şi sesquiterpene, acizi rezinici. 

Acţiune:

Referenţialul electric încadrează aceste principii active atât în grupa proprietăţilor calmante şi relaxante, cât şi în a celor tonice şi stimulante. Datorită acestor proprietăţi, produsul poate fi administrat în zona ano - rectală si genitală ca antiinflamator, antieritematos, calmant, antiseptic, cicatrizant, ca adjuvant în tratarea anexitelor acute şi cornice, chisturilor ovariene, cistitelor, hemoroizilor interni şi externi, prostatitelor, fisurilor anale.

Mod de utilizare: 

-La femei: 2 supozitoare pe zi intra-rectal, administrate din ziua a 5-a pana in ziua a19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

-La barbati: 2 supozitoare pe zi intra-rectal, administrate pana la disparitia simptomelor, dar nu mai mult de 6 luni consecutive;

-2-3 supozitoare pe zi, in caz de crize hemoroidale, fistule sau fisuri anale.

Forma de prezentare: 10 g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.11.2022