Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

Suplimente alimentare

Brand: BIOFARM
In stoc
15,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7478655

Carmol Flu raceala si gripa este o lotiune pentru frectie care activeaza circulatia locala a sangelui si are un efect rubefiant, decongestionand tesuturile subiacente locului aplicarii. Produsul este recomandat pentru combaterea durerilor musculare cauzate de gripa si raceala. Datorita actiunii sinergice a componentelor sale, amelioreaza disconfortul muscular, accelereaza sistemul imunitar si combate simptomele infectiilor virale, contribuind la reconfortarea si fortifierea organismului

Beneficii:
- Contribuie la atenuarea severitatii si duratei simptomelor infectiilor respiratorii, avand efect reconfortant si facilitand refacerea organismului.
- Mentolul din compozitie produce dilatarea vaselor de sange superficiale, ceea ce determina initial o senzatie de raceala la nivelul pielii, urmata de o incalzire, provocand deplasarea spre piele a sangelui stagnat intr-o regiune inflamata si atenuarea contracturii musculare.
- Uleiul volatil de cimbru calmeaza durerile musculare si are un efect tonic, iar terpineolul contribuie la revigorarea organismului.

Ingrediente: Apa purificata, alcool denaturat, levomentol, terpineol, aldehida cinamica, ulei esential de cimbru de cultura, linalool.

Mod de utilizare:
- Se aplica zilnic pe pielea intacta, fara leziuni, si nu se clateste dupa aplicare.
- Se poate recomanda si copiilor cu varsta mai mare de 3 ani, fiind bine tolerat chiar si la utilizari repetate.
- Nu se utilizeaza in cazul copiilor sub 3 ani.
- Durata maxima recomandata pentru utilizarea neintrerupta este de 21 de zile consecutive

Forma de prezentare: Flacon de 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.04.2021