Suplimente alimentare

Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

Brand: BIOFARM
18,89 Lei

Pret / FLACON: 18,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

7478655

Carmol Flu raceala si gripa este o lotiune pentru frectie care activeaza circulatia locala a sangelui si are un efect rubefiant, decongestionand tesuturile subiacente locului aplicarii. Produsul este recomandat pentru combaterea durerilor musculare cauzate de gripa si raceala. Datorita actiunii sinergice a componentelor sale, amelioreaza disconfortul muscular, accelereaza sistemul imunitar si combate simptomele infectiilor virale, contribuind la reconfortarea si fortifierea organismului

Beneficii:
- Contribuie la atenuarea severitatii si duratei simptomelor infectiilor respiratorii, avand efect reconfortant si facilitand refacerea organismului.
- Mentolul din compozitie produce dilatarea vaselor de sange superficiale, ceea ce determina initial o senzatie de raceala la nivelul pielii, urmata de o incalzire, provocand deplasarea spre piele a sangelui stagnat intr-o regiune inflamata si atenuarea contracturii musculare.
- Uleiul volatil de cimbru calmeaza durerile musculare si are un efect tonic, iar terpineolul contribuie la revigorarea organismului.

Ingrediente: Apa purificata, alcool denaturat, levomentol, terpineol, aldehida cinamica, ulei esential de cimbru de cultura, linalool.

Mod de utilizare:
- Se aplica zilnic pe pielea intacta, fara leziuni, si nu se clateste dupa aplicare.
- Se poate recomanda si copiilor cu varsta mai mare de 3 ani, fiind bine tolerat chiar si la utilizari repetate.
- Nu se utilizeaza in cazul copiilor sub 3 ani.
- Durata maxima recomandata pentru utilizarea neintrerupta este de 21 de zile consecutive

Forma de prezentare: Flacon de 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.04.2021