Campanie nationala Dr. Max


CU 500.000 DE PREMII, TOATĂ LUMEA POATE SĂ CÂȘTIGE LA DR. MAX!

In perioada 1 iulie – 31 august 2023 poti castiga pe loc unul din cele 500.000 de premii constand in produse pentru ingrijire si frumusete, produse pentru sanatate sau vouchere Dr. Max.

Cumpara din farmaciile de proximitate si din hiper-farmaciile Dr. Max cu cardul de loialitate Dr. Max sau din E-shop cu livrare acasa sau prin "Click&Collect".

 

CUM POTI CASTIGA?

 


Daca talonul tau este norocos si ai castigat un premiu ce consta in produse, acesta poate fi ridicat din farmacia de proximitate sau Hiper-farmacia Dr. Max in care ai castigat, pana pe 15 septembrie 2023.  

Descopera aici lista completa cu premiile campaniei.

Daca ai castigat un voucher de cumparaturi de 20 lei, il poti folosi atat in farmaciile de proximitate si hiper-farmaciile Dr. Max, in baza cardului de loialitate cat si in E-shop drmax.ro. Reducerea se aplica doar la produsele din gamele mentionate pe talon, daca indeplinesc achizitia minima precizata si se poate cumula cu alte discounturi.

Se accepta un singur voucher valabil per achizitie. Acesta se va folosi o singura data si nu se ofera rest in cazul unei diferente de sume. Acesta se poate folosi pentru achizitionarea produselor mentionate pe talon, in limita stocurilor disponibile.

Voucherele au valabilitate in perioada 1 iulie - 15 octombrie 2023.

Afla toate detaliile campaniei "Toata lumea poate sa castige la Dr. Max!’’ in regulamentul complet.