Campanie nationala Dr.Max


CU 500.000 DE PREMII, TOATĂ LUMEA POATE SĂ CÂȘTIGE LA DR.MAX!

In perioada 1 august – 15 septembrie 2022 poti castiga pe loc unul din cele 500.000 de premii constand in tensiometre, termometre, produse pentru sanatate si ingrijire, vouchere Dr.Max si multe alte premii. Cumpara de la Dr.Max cu cardul de loialitate Dr.Max din farmaciile de proximitate si din hiper-farmacii sau direct din E-shop cu livrare acasa sau prin Click&Collect.

 

CUM POTI CASTIGA?

 


Daca talonul tau este norocos si ai castigat un premiu ce consta in produse, acesta poate fi ridicat din farmacia de proximitate sau Hiper-farmacia Dr.Max in care ai castigat, pana pe 30 septembrie 2022.  

Descopera aici lista completa cu premiile campaniei.


Daca ai castigat un voucher de cumparaturi de 10 lei, vino cu talonul razuit in farmaciile Dr.Max si beneficiaza de el la orice achizitie de minimum 50 de lei. Voucherul poate fi folosit exclusiv in farmaciile de proximitate si hiper-farmaciile Dr.Max, doar in baza cardului de loialitate Dr.Max, fiind valabil pana pe 31 octombrie 2022. 

Se accepta un singur voucher valabil per achizitie. Acesta se va folosi o singura data si nu se ofera rest in cazul unei diferente de sume. Voucherul nu se cumuleaza cu alte vouchere sau cupoane. Acesta se poate folosi pentru achizitionarea oricarui tip de produs in limita stocurilor disponibile, cu exceptia medicamentelor care se elibereaza cu prescriptie medicala sau fara.

Afla toate detaliile campaniei "Toata lumea poate sa castige la Dr.Max!’’ in regulamentul complet.