Campanie Ducray

  • ANAPHASE+ samponul complementar anti-cadere a parului este un produs de curatare care pregateste eficace scalpul pentru restul tratamentelor anti-cadere a parului, favorizand patrunderea produselor in piele.
  • Balsamul de intarire a firului de par, ANAPHASE+, se foloseste alaturi de samponul complementar ANAPHASE+ Anti-caderea parului.
  • Serul NEOPTIDE EXPERT actioneaza asupra caderii cronice a parului la barbati si femei, datorita ingredientelor sale active exclusive brevetate.
  • Creastim lotiune anti-cadere este un produs de ingrijire a parului recomandat in cazul caderii reactive care apare in urma sarcinii, a stresului semnificativ, a oboselii sau la schimbarea sezonului.Formula sa inovatoare actioneaza asupra radacinii de par si asupra calitatii keratinei din fibra capilara. Eficacitatea sa impotriva caderii parului este dovedita clinic inca din prima luna de utilizare. TETRAPEPTIDELE din formula stimuleaza cresterea parului* si combinat cu CREATINA, ajuta la stimularea fazei de crestere a parului*. Complexul de VITAMINE B5, B6 si B8 fortifica structura parului.