Calmocalm night, 20 comprimate filmate, Laropharm

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Calmocalm night, 20 comprimate filmate, Laropharm

652361205

Calmocalm night este un supliment alimentar concentrat, care vine in ajutorul persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala, care schimba fusul orar, persoanelor suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu permanenta stare de oboseala sau privare repetata de somn.

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.

Macul Californian sustine calitatea somnului natural si ajuta la a face fata stresului determinat de un stil de viata aglomerat.

Valeriana contribuie la mentinerea unui somn natural.*

Floarea pasiunii ajuta la relaxare si inducerea unui somn linistit.

Magneziu si Vitamia B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.

Compozitie: Melatonina 3mg; Extract de Mac-californian 125 mg; Extract din Valeriana 80mg; Extract din Floarea Pasiunii 40mg; Magneziu 125 mg; Vitamina B6 1.4mg.

Mod de utilizare: se recomanda administrarea a 1-2 capsule pe zi, dupa masa. Pentru un rezultat optim trebuie utilizat timp de 2-4 saptamani.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.03.2022