Suplimente alimentare

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

Brand: WALMARK
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

52,99 Lei

Pret / TB: 0,53 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

1066635

Combinatia de calciu, magneziu si zinc reprezinta solutia perfecta pentru protectia organismului intr-o lume in care factorii care pun sanatatea in pericol sunt prezenti oriunde: mediul poluat, alimentatia inadecvata, suprasolicitarea fizica si psihica. Actionand impreuna, cele trei elemente mentin sanatatea sistemelor nervos, muscular si osos, asigura buna functionare a inimii, o circulatie sanguina corecta si elimina nervozitatea si stresul.

Ajuta la combaterea decalcifierii oaselor si aparitiei osteoporozei, contribuie la stimularea cresterii parului si a unghiilor, imbunatatindu-le calitatea, favorizeaza vindecarea ranilor, stimuleaza activitatea nervoasa si musculara.

Beneficii:

  • Contine o combinatie bine cunoscuta de minerale esentiale;
  • Asigura o combinatie echilibrata de calciu si magneziu;
  • Nu contine zahar;
  • Este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP.

Compozitie: Calciu – 333,30mg, magneziu – 133,30mg, zinc – 8,30mg.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, 2 tablete pe zi pentru adulti si o tableta pe zi pentru copiii sub 12 ani. A se administra oricand in timpul zilei, de preferat dupa o masa. Pentru beneficii maxime administrati in mod regulat, in fiecare zi.

Forma de prezentare: 100 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021