Calcium Magnesium Zinc Osteo, 30 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

Stoc epuizat

20.39 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Descriere:
Combinatie de minerale multifunctionale (calciu, magneziu, zinc, mangan si cupru) esentiale pentru multe procese cheie ce au loc in organismul uman, dar mai ales pentru sustinerea sistemului osos. Compozitia este imbogatita cu vitaminele D3 si B6 pentru un suport suplimentar.
Formula complexa pentru sustinerea sanatatii sistemului osos, contine o combinatie echilibrata de minerale si vitamine de calitate superioara, in doze optime (100% VNR), cu efecte benefice asupra sistemului osos, formula imbogatita cu vitamina D pentru o absorbtie mai buna a calciului. Este recomandat in mod special persoanelor in varsta, femeilor care sufera de osteoporoza, femeilor la menopauza sau premenopauza, persoanelor imobilizate la pat timp indelungat.


Ingrediente/tableta:

Calciu 400 mg, Magneziu 155 mg, Zinc 5 mg, Vitamina D 2.5 µg, Vitamina B6 0.7 mg, Mangan 1 mg, Cupru 0.5 mg, carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenti antiaglomeranti: celuloza, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, talc; stabilizatori: hidroxipropil metilceluloza, carboximetilceluloza, hidroxipropilceluloza, gluconat de zinc, gluconat de magneziu, citrat de zinc, gluconat de calciu, lactat; gluconat de mangan, colorant: dioxid de titan, gluconat de cupru, ulei de seminte de bumbac, colecalciferol, clorhidrat de piridoxina.


Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi.
A se administra oricand in timpul zilei, de preferat dupa o masa. Pentru beneficii maxime administrati in mod regulat, in fiecare zi.


Forma de prezentare: 30 tablete