Calcium Magnesium Zinc Osteo, 30 tablete, Walmark

Brand: WALMARK
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7525642

Combinatie de minerale multifunctionale (calciu, magneziu, zinc, mangan si cupru) esentiale pentru multe procese cheie ce au loc in organismul uman, dar mai ales pentru sustinerea sistemului osos. Calciul, magneziul, zincul, manganul si vitamina D ajuta la mentinerea sanatatii oaselor. Calciul, magneziul si vitamina D contribuie la metinerea  unei dentitii sanatoase si puternice, precum si la functionarea normala a muschilor. Vitamina D sprijina absorbtia calciului la nivelul tractului gastrointestinal si mentine balanta calciului in organism. Zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor. Zincul, manganul si cuprul contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. Cuprul contribuie la pigmentarea normala a parului si a pielii. Zincul, cuprul, vitamin D si B6 sunt importante pentru mentinerea unui sistem imunitar normal.

Beneficii:

  • Formula complexa pentru sustinerea sanatatii sistemului osos;
  • Contine o combinatie echilibrata de minerale si vitamine de calitate superioara, in doze optime (100% VNR), cu efecte benefice asupra sistemului osos;
  • Formula imbogatita cu vitamina D pentru o absorbtie mai buna a calciului;
  • Este recomandat in mod special persoanelor in varsta, femeilor care sufera de osteoporoza, femeilor la menopauza sau premenopauza, persoanelor imobilizate la pat timp indelungat;
  • Fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP;

Ingrediente: carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenti antiaglomeranti: celuloza, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, talc; stabilizatori: hidroxipropil metilceluloza, carboximetilceluloza, hidroxipropilceluloza; gluconat de zinc, gluconat de magneziu, citrat de zinc,  gluconat de calciu, lactat; gluconat de mangan, colorant: dioxid de titan; gluconat de cupru, ulei de seminte de bumbac, colecalciferol, clorhidrat de piridoxina.

Ingrediente active: Calciu 400mg, magneziu 155mg, zinc 5mg, vitamina D 2.5µg, vitamina B6 0.7mg, mangan 1mg, cupru 0.5mg.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 – 2 tablete pe zi. A se administra oricand in timpul zilei, de preferat dupa o masa. Pentru beneficii maxime administrati in mod regulat, in fiecare zi.

Forma de prezentare: 30 tablete