Suplimente alimentare

Calciu Lactic, 50 comprimate, Biofarm

Brand: BIOFARM
3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
11,49 Lei

Pret / CPR: 0,23 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Calciu Lactic, 50 comprimate, Biofarm

5343504

Calciul Lactic asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie a calciului in organism, fiind un supliment recomandat in deficitul de calciu. Produsul contribuie semnificativ la formarea si mentinerea unui sistem osos sanatos atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Beneficii:

- Are toate proprietatile ionului calciu: actiune hemostatica, remineralizanta, actiune antisoc, antiinflamatorie, anafilactica, diuretica, hipoglicemianta.

- Datorita radicalului lactic, are si o actiune antiseptica intestinala.

- A fost special creat pentru a raspunde eficient cerintelor crescute de calciu din perioadele de crestere si adolescenta, ale femeilor in perioada de sarcina si alaptare, ale adultilor cu probleme datorate demineralizarilor osoase.

- Este indicat pentru TBC, rahitism, tetanie, stari hemoragice, hemofilie, afectiuni alergice (astm, urticarie), sarcina, alaptare, hipertiroidii, diabet.

- Mentine, de asemenea, ritmul contractiilor cardiace si influenteaza procesul de coagulare a sangelui.

- Este implicat in transmiterea nervoasa si in reglarea permeabilitatii membranelor celulare.

Compozitie: 1 comprimat contine 500mg lactat de calciu pentahidrat corespunzator la 65 mg calciu (6,5% din doza zilnica recomandata) si excipienti: amidon de porumb, stearat de magneziu si talc.

Mod de administrare:

- Copii intre 4 si 8 ani: cate 1-3 comprimate de 1-3 ori pe zi, dupa masa.

- Adulti si copii peste 9 ani: cate 1-4 comprimate de 1-3 ori pe zi, dupa masa.

Forma de prezentare: 50 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.10.2022