Suplimente alimentare

Calcidin 600 mg, 20 comprimate, Zdrovit

Brand: ZDROVIT
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
In stoc
28,99 Lei

Pret / CT*20CPR EFF: 1,45 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Calcidin 600 mg, 20 comprimate, Zdrovit

7521083

Proprietati:
Supliment alimentar
Calciu 600 mg
Calciul este un component de baza al oaselor si al dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul este indispensabil si pentru desfasurarea normala a procesului de coagulare a sangelui ca si a contractiei musculare si a transmiterii impulsului nervos.
Vitamina D3 este esentiala pentru dezvoltarea oaselor sanatoase. Vitamina D3 favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si stimuleaza depunerea sarurilor minerale in oase.
Vitamina K, pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii, este implicata si in mineralizarea oaselor, prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei (matricea proteica a oaselor), actionand sinergic cu vitamin D3. In prezenta vitaminei K, osteocalcina fixeaza fierul ionic, asigurandu-se astfel calcificarea normala a oaselor.

Ingrediente:
1 comprimat efervescent contine: calciu 600 mg (75%*), vitamina K 37,5 µg (50%*), vitamina D 2.5 ɥg (50%*).   
*VNR  - Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal).

Mod de administrare:
2 comprimate pe zi dizolvate in apa. Produs destinat adultilor.

Prezentare: tub 20 comprimate efervescente

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022