Bronchostop sirop, 200ml, Kwizda Pharma

Medicamente fara reteta

In stoc

27,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17533893

Bronchostop sirop este un medicament din plante medicinale cu utilizare traditionala utilizat pentru a ameliora iritatia gatului si tusea uscata asociata si pentru a favoriza expectoratia mucusului persistent, vascos in tusea asociata cu raceala.

Acest medicament din plante medicinale cu utilizare traditionala se foloseste pentru indicatia specificata exclusiv pe baza utilizarii indelungate.

Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Contraindicatii:
Nu luati Bronchostop sirop:
- daca sunteti alergic la substantele active, la alte plante din familia Lamiaceae sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Administrare Bronchostop sirop:
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doze:

Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani:
15 ml la fiecare 3 pana la 4 ore (4 pana la 6 ori pe zi; doza zilnica maxima pana la 90 ml).

Copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani:
7,5 ml la fiecare 3 pana la 4 ore (4 pana la 6 ori pe zi; doza zilnica maxima pana la 45 ml).

Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani:
Dupa consultarea unui medic, se poate administra 7,5 ml la fiecare 3 pana la 4 ore (4 pana la 6 ori pe zi; doza zilnica maxima pana la 45 ml).

Copii cu varsta mai mica de 2 ani:
Nu este indicata utilizarea la copii cu varsta sub 2 ani deoarece nu sunt suficiente date disponibile si trebuie sa solicitati sfatul medicului.

Compozitie Bronchostop sirop:
- Substantele active sunt:
1ml contine: extract 7,8 mg (sub forma de extract uscat) din partile aeriene de Thymus vulgaris L. si Thymus zygis L., (iarba de cimbru) (7-13:1). Solvent de extractie: apa. extract 55,3 mg (sub forma de extract lichid) din radacina de Althaea officinalis L., (radacina de nalba) (1:12-14). Solvent de extractie: apa.

- Celelalte componente sunt: xilitol, parahidroxibenzoat de metil (E 218), parahidroxibenzoat de propil (E 216), suc concentrat de zmeura, aroma de zmeura (continand propilenglicol), guma xantan, acid citric monohidrat, maltodextrina, guma arabica, apa purificata.

Forma de prezentare: 200ml

Data ultimei actualizari 09.04.2021