Broncho Stop sirop, 120ml, Kwizda Pharma

Medicamente fara reteta

In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Broncho Stop sirop, 120ml, Kwizda Pharma

17533894

Bronchostop sirop este un medicament din plante cu utilizare traditionala.

Compusii din cimbru sustin expectoratia mucusului persistent, vascos prin proprietatile lor secretolitice, secretomotorii si bronhospasmolitice.

Uleiul esential din partile aeriene de cimbru, care este, de asemenea, continut in extractul uscat, are proprietati antiseptice.

Polizaharidele din radacinile de nalba mare amelioreaza iritarea membranelor mucoase si reduce activitatea tusiva periferica.

In cazul prezentei dispneei, febrei sau sputei purulente, este necesar consultul medicului.

Bronchostop sirop contine xilitol 4,61 g la doza de 15 ml care poate avea un efect laxativ usor. Continutul caloric este de 2,4 kcal/g xilitol.

Bronchostop sirop contine propilen glicol 33,3 mg la doza de 15 ml.

Recomandari:

Nu este indicata utilizarea la copii cu varsta sub 2 ani deoarece nu sunt suficiente date disponibile si trebuie solicitat sfatul medicului.
Bronchostop sirop contine parahidroxibenzoat de metil si parahidroxibenzoat de propil, cu rol de conservanti. Acestia pot sa provoace reactii alergice (chiar intarziate).
Medicamentul contine suc concentrat de zmeura (continind sucroza, glucoza si fructoza). Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la fructoza, malabsorbtie la glucoza-galactoza sau deficit de sucraza - izomaltaza nu trebuie sa utilizeze acest medicament.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022