Tehnico-Medicale

Bratara contra starii de greata pentru copii, 2 bucati, Sea Band

41,49 Lei

Pret / BUC: 41,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bratara contra starii de greata pentru copii, 2 bucati, Sea Band

7501309

Bratara Sea-Band previne si atenueaza starile de greata si ameteala datorate transportului, sarcinii, tratamentul chimioterapeutic si anesteziilor.

Caracteristici:

  • Bratarile SEA-BAND sunt benzi dintr-un material elastic, purtate la incheietura mainii, care actioneaza prin apasarea punctului de presopunctura NEI KUAN de pe fiacare incheietura a bratelor cu o semisfera de plastic.
  • Deoarece utilizarea bratarilor SEA-BAND nu presupune medicatie nu produce nici un efect secundar asociat tratamentului cu medicamente antiemetice si pot fi purtate pe fiecare incheietura oricand simtiti starea de greata.
  • Bratarile SEA-BAND au fost testate clinic impotriva starii de greata datorate sarcinii, calatoriilor (rau de masina, de avion, de vapor), anesteziei, tratamentului chimioterapic si altor conditii in care pot aparea starile de greata.
  • Bratarile SEA-BAND sunt disponibile pentru adulti si copii.
  • Bratarile SEA-BAND sunt lavabile si nu-si pierd elasticitatea dupa spalare.

Mod de utilizare: Pentru a va asigura ca bratarile dvs. Sea-Bands functioneaza corect, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos pentru a va pozitiona corect bratarile. Puneti cele trei degete mijlocii pe interiorul incheieturii mainii, cu marginea celui de-al treilea deget pe pliul incheieturii mainii. Punctul Nei-Kuan este chiar sub marginea degetului aratator intre cele doua tendoane centrale. Pozitionati butonul cu fata in jos peste punctul Nei-Kuan. Repetati procesul pentru cealalta incheietura. Pentru a fi eficient, trebuie purtata o banda la fiecare incheietura. Sea-Bands pot fi puse pe incheietura mainii inainte de a incepe calatoria sau dupa ce ati inceput calatoria. Sea-Band este potrivit pentru adulti si copii.

Precautii: Cititi intotdeauna eticheta. Urmati instructiunile de utilizare. Daca simptomele persista, discutati cu medicul dumneavoastra.

Forma de prezentare: 2 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.