Bonflor, 20 capsule, Fiterman

Suplimente alimentare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Bonflor, 20 capsule, Fiterman

7524503

Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice. Complexul probiotic din este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Beneficii:

  • Aduce un aport de bacterii lactice benefice dezvoltarii florei intestinale sanatoase;
  • Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Ingrediente active per capsula: bifidobacterium animalis lactis, lactobacillus rhamnosus - 1.5 miliarde UFC Fructooligozaharide (FOS) - 45 mg.

Mod de administrare: in cazul copiilor care nu pot inghiti capsula, aceasta poate fi desfacuta, iar continutul poate fi amestecat cu o cantitate suficienta de lichid sau mancare. Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, Bonflor capsule nu se administreaza cu alcool sau bauturi fierbinti. Pe parcursul tratamentului cu antibiotice se recomanda administrarea Bonflor capsule la distanta de minim 3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor capsule se continua inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului.

  • Copii intre 2-12 ani - 1 capsula de 1-2 ori pe zi.
  • Copii peste 12 ani si adulti - 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.12.2022