Bonflor, 20 capsule, Fiterman

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

23,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Bonflor, 20 capsule, Fiterman

7524503

Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice. Complexul probiotic din este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Beneficii:

  • Aduce un aport de bacterii lactice benefice dezvoltarii florei intestinale sanatoase;
  • Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Ingrediente active per capsula: bifidobacterium animalis lactis, lactobacillus rhamnosus - 1.5 miliarde UFC Fructooligozaharide (FOS) - 45 mg.

Mod de administrare: in cazul copiilor care nu pot inghiti capsula, aceasta poate fi desfacuta, iar continutul poate fi amestecat cu o cantitate suficienta de lichid sau mancare. Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, Bonflor capsule nu se administreaza cu alcool sau bauturi fierbinti. Pe parcursul tratamentului cu antibiotice se recomanda administrarea Bonflor capsule la distanta de minim 3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor capsule se continua inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului.

  • Copii intre 2-12 ani - 1 capsula de 1-2 ori pe zi.
  • Copii peste 12 ani si adulti - 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 29.04.2021