Medicamente fara reteta

Bixtonim Xylo picaturi 1mg/ml, 10ml, Biofarm

Brand: BIOFARM
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
16,49 Lei

Pret / FL: 16,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bixtonim Xylo picaturi 1mg/ml, 10ml, Biofarm

5371456

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care elibereaza rapid nasul infundat, ajutandu-va pe dumneavoastra sau pe copilul dumneavoastra sa respire mai usor. Bixtonim Xylo este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale in cazul racelii, rinitei vasomotorii si rinitei alergice.

Bixtonim Xylo poate fi utilizat si in tratamentul infectiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene. De asemenea, acesta poate fi prescris de catre medicul dumneavoastra in vederea efectuarii unei examinari a nasului.

Compozitie: Substanta activa este clorhidratul de xilometazolina. Produsul contine 1mg de substanta activa intr-un mililitru de solutie. Citeste prospectul pentru mai multe detalii.

Mod de administrare:  Adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 6 ani, doza recomandata este de 2-3 picaturi de 2-3 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), in fiecare nara.

Precautii:

Nu depasiti doza recomandata.

Nu utilizati Bixtonim Xylo in timpul sarcinii si alaptarii.

Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Daca dupa 5 zile de utilizare, starea dumneavoastra nu s-a imbunatatit sau s-a agravat, trebuie sa va prezentati la medic.

Nu utilizati daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra sunteti/este alergic (hipersensibil) la xilometazolina sau la oricare dintre celelalte componente ale Bixtonim Xylo (vezi pct. 6);

Nu utilizati daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti/are o inflamatie a mucoasei nazale neinsotita de secretie (rinita sicca);

Nu utilizati daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti/are presiune intraoculara crescuta (glaucom), in special glaucom cu unghi inchis;

Nu utilizati daca copilul dumneavoastra are varsta sub 6 ani;

Nu utilizati daca ati suferit o operatie prin nas, cum ar fi hipofizectomie trans-sfenoidala sau cu expunere a durei mater.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.01.2022