Biscuiti speciali pentru eruptii dentare, 6-36luni, 38g, Bickiepegs Healthcare

Mama si copilul

In stoc
21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biscuiti speciali pentru eruptii dentare, 6-36luni, 38g, Bickiepegs Healthcare

652356644

Fiecare biscuit Bickiepeg este produs numai manual, folosind faina alba si germeni de grau, de cea mai buna calitate. Pe intreg parcursul de productie sunt supusi la patru controale fizice si vizuale riguroase, pentru siguranta si ca produsul final sa fie de cea mai buna calitate. Pachetelul Bickiepegs este sigilat pentru prospetime in folie transparenta.

Nevoia instinctiva a bebelusilor de a roade ceva permite, de fapt, o stimulare locala a zonei gingivale unde procesul de eruptie a dintilor provoaca o inflamatie fiziologica, asociata cu salivatie crescuta, umflarea gingiei si senzatie de mancarime. Prin masajul local se reduce concomitent senzatia de mancarime si durere si astfel scade nevoia de a folosi diferite geluri si substante chimice cu rol anestezic.

Asadar, in loc sa roada diferite obiecte care-i pica in mana (sau chiar propria mana), acum bebelusul dumneavoastra poate primi acesti biscuiti care, fiind foarte duri, ii permit sa-si maseze singur gingiile inflamate de eruptia dentara. Ingredientele naturale si simple (faina de grau si apa) cat si lipsa aditivilor, zaharurilor sau a sarii pot fi un motiv in plus care sa va faca sa-i preferati in locul obiectelor din plastic special create pentru aceastaa situatie.

Mod de utilizare: Nu inmuiati biscuitii Bickepegs in niciun fel lichid sau indulcitor. Nu lasati copilul mai mult de 20 minute cu un biscuit Bickiepeg si apoi aruncati biscuitul folosit. Nu il refolositi niciodata.

Avertizari: Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timp ce foloseste un biscuit Bickiepeg sau orice produs alimentar.

Forma de prezentare: Cutie cu 38g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.09.2021