Suplimente alimentare

Bio Spray, 75 ml, Euroresearch

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

135,99 Lei

Pret / BUC: 135,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Bio Spray, 75 ml, Euroresearch

7507615

Bio Spray este recomandat pentru tratamentul asurilor minore, arsuri solare, iritatii ale pielii, rani superficiale si ulcere, iritatii de scutec sau incontinenta si eruptii cutanate, escoriatii ale pielii si zgarieturi. Are si actiune hemostatica insa nu este destinat sa inlocuiasca ligatura sau procedurile directe de comprimare in cazul sangerarii abundente. Terapiile anti-coagulante nu intervin in cazul utilizarii produsului.

Bio Spray este un dispozitiv medical de autoingrijire ce nu necesita prescriptie medicala, steril. Contine pulbere de colagen cu spray atomizor pentru uz topic. Colagenul este cunoscut ca stimuleaza vindecarea accelerata a tesuturilor. Formula specifica a dispozitivului formeaza o bariera de protectie in zona leziunii si sustine procesul natural de vindecare.

Compozitie:

Principalul ingredient: colagen provenit de la cal, tipul 1 Alte componente: excipienti. Propulsor: butan.

Mod de utilizare:

Agitati bine inainte de folosire. Folositi dispozitivul dupa curatarea si dezinfectarea leziunii. Aplicati la intervale scurte de timp unul sau mai multe straturi de pudra pe toata suprafata ce trebuie tratata, tinand tubul la aprox. 15 cm de rana. Orice exces de pudra este eliminat in mod natural de piele, chiar daca nu e afectata, fara sa afecteze eficacitatea tratamentului. Nu este necesara indepartarea la fiecare aplicare a reziduriilor produsului anterior folosit. Nu folositi daca leziunea este infectata: suprafata ce urmeaza a fi tratata trebuie sa fie curatata inainte de folosire. Pulverizati pe zona curatata, acoperind-o complet. Fixati produsul pe leziune utilizand un tifon steril sau a un bandaj non-ocluziv sau plasture in functie de nevoie.

La copii, pliurile pielii sau scutecul actioneaza ca bandaj natural.

Repetati tratamentul o data sau de doua ori pe zi in cazuri severe, pana la vindecarea completa a ranii.

Tratamentul ranilor si ulcerelor, abraziunilor si arsurilor minore: Inainte de a folosi dispozitivul este important sa indepartati atent materialul purulent sau tesutul necrotic din zona afectata. Pulverizati o cantitate suficienta pentru a acoperi complet rana, chiar doua sau trei straturi succesive in cazul leziunilor puternic exudate. Fixati produsul pe leziune prin intermediul unui tifon steril sau a unui bandaj non-ocluziv sau plasture. Rana trebuie verificata dupa 48 h: daca produsul este dizolvat partial sau total, inseamna ca exista un raspuns pozitiv din partea tesuturilor vitale ale leziunii. In cazul in care dupa aplicari succesive, colagenul nu mai este absorbit dar ramane aproape intact fara sa adere la leziune, inseamna ca vindecarea este in stadiul final si tratamentul poate fi intrerupt chiar in prezenta unui tesut bun de granulatie. Aceasta semnifica faptul ca procesul natural, fiziologic de vindecare a inceput si utilizarea dizpozitivului nu mai este necesara. Controalele mai frecvente in prima etapa de tratament, pot fi ulterior mai putin frecvente cand procesul de vindecare progreseaza.

Utilizarea hemostaticului: Este important sa pulverizati produsul pe suprafata curata si dezinfectata. Daca este necesar folositi solutia fiziologica. Pulverizati un strat de pulbere pe suprafata care sangereaza si fixati cu un tifon steril sau bandaj adecvat conform necesitatii. Pudra poate fi indepartata dupa coagulare.

Contraindicatii: Produsul nu ar trebui folosit in cazul pacientilor cu un istoric medical de familie ce identifica reactii anafilactice sau hipersensibilitate la componentele produsului. Se recomanda sa nu se foloseasca pe pacientii cunoscuti pentru hipersensibilitatea sau alergia la colagen. Daca produsul este pulverizat mai aproape decat distanta minim acceptata, sprayul poate induce o senzatie temporara de racire care dispare rapid fara afectarea pielii.

Nu folositi cu exfoliere locala sau agenti de deshidratare.

Dispozitivul poate fi refolosit de la prima utilizare pana la golirea tubului.

Nu au fost raportate fenomene de sensibilizare in urma utilizarii locale a produsului, chiar daca a fost pe termen lung.

Folosirea dispozitivului nu reduce capacitatea de a conduce.

Nu au fost semnalate contraindicatii pentru folosirea in timpul sarcinii sau alaptarii.

Atentionari si precautii:

Continut sub presiune, inflamabil. A se depozita intr-un loc uscat si racoros, departe de sursele de caldura. A se proteja de lumina solara directa si a nu se expune la temperaturi ce depasesc 50 grade C. A nu se tine in frigider. A nu gauri sau arde tubul nici macar dupa golire. A nu se pulveriza in preajma flacarilor sau pe materiale incandescente. A se tine departe de toate sursele de aprindere. Nu fumati in timpul utilizarii. A nu se folosi in spatii restranse ventilate insuficient. Nu contine substante care epuizeaza stratul de ozon. Dupa utilizare aruncati recipientul in conformitate cu reglementarile nationale in vigoare. Nu pulverizati produsul in ochi sau urechi, evitati inhalarea.

Pentru uz extern local, nu ingerati.

A nu se folosi dupa data expirarii. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Forma de prezentare: spray 75 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.10.2022