Bio-Kult S.Boulardii, 30 capsule, Protexin

Suplimente alimentare

In stoc
47,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bio-Kult S.Boulardii, 30 capsule, Protexin

652358864

Este o formula unica avansata cu actiune multipla, conceputa atat pentru sistemul imunitar, cat si pentru cel digestiv. Contine vitamina D3 care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si drojdie vie nepatogena care ajuta la mentinerea unui echilibru sanatos al microorganismelor din intestin. Nu contine gluten, coloranti artificiali, conservanti, arome.

Ingrediente: Cultura de drojdie Saccharomyces boulardii, Preplex® (fructooligozaharide (FOS) si guma acacia), vitamina D3/colecalciferol (guma arabica, sucroza, ulei de floarea-soarelui, amidon de porumb) 3μg, hidroxipropilmetilceluloza (capsula vegetala).

Mod de utilizare: 

- A se administra 1-2 capsule pe zi in timpul mesei. Capsulele Bio-Kult S. Boulardii pot fi inghitite intregi sau se poate amesteca continutul in mancare sau bautura.

- Copii sub 12 ani: a se administra o jumatate sau 1 capsula o data pe zi in timpul mesei.

- Pentru calatorii: cu o saptamana inainte de calatorie urmati instructiunile de utilizare generala; in timpul calatoriei, luati 4 capsule zilnic si continuati administrarea cel putin inca 1 saptamana dupa sfarsitul calatoriei.

Avertizari: Consultati medicul inainte de a administra orice supliment alimentar. Produsul poate contine lapte. 

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.11.2021