Suplimente alimentare

Bio-Kult Pro-Cyan, 45 capsule, Protexin

62,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bio-Kult Pro-Cyan, 45 capsule, Protexin

652358863

Produsul contine bacterii vii ce vin in completarea florei intestinale prezente in mod natural in sistemul digestiv al unei persoane sanatoase. Este o formula avansata cu actiune multipla, potrivita pentru femei, barbati si copii.

Proprietati:

- Fiecare doua capsule Bio-Kult Pro-Cyan contin extract standardizat de merisor ce ofera un minimum de 36mg proantocianidine (PAC).

- Pro-cyan contine 2 tulpini bacteriene vii selectate in mod specific pentru intestin si tractul urinar.

- Vitamina A contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii membranelor mucoase de la nivelul cailor urinare.

Ingrediente: Culturi bacteriene vii (lapte, soia): Lactobacillus acidophilus PXN® 35™, Lactobacillus plantarum PXN® 47™, extract din fructe de merisor (Vaccinium macrocarpon), celuloza microcristalina (agent de incarcare), hidroxipropilmetilceluloza (capsula vegetala), vitamina A/acetat de retinil (guma arabica, amidon) 160μg.

Mod de utilizare: 

- A se administra 1 capsula de 2 ori pe zi in timpul mesei. Capsulele Bio-Kult Pro-Cyan pot fi inghitite intregi sau se poate amesteca continutul in mancare sau bautura.

- Copii peste 5 ani: A se administra 1 capsula zilnic in timpul mesei.

- Copii sub 5 ani: Se recomanda administrarea Bio-Kult Infantis.

Avertizari: Bio-Kult Pro-Cyan contine vitamina A, a se consulta medicul sau farmacistul inainte de utilizare daca sunteti insarcinata sau planuiti o sarcina.

Forma de prezentare: Cutie cu 45 de capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.11.2021