Suplimente alimentare

Biguanelle solutie ginecologica izotonica, 100 ml, LO.LI. Pharma

3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
70,99 Lei

Pret / ML: 70,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biguanelle solutie ginecologica izotonica, 100 ml, LO.LI. Pharma

7518030

Soluție izotonică ginecologică cu pH 4.0 - flacon monodoză de 100 ml, gata de întrebuințare + canulă vaginală

Compoziție:
Hidroxietil celuloză
Acid lactic
Glicerol
Clorură de potasiu
Edetat de sodiu
Clorhidrat de polihexametilen biguanidă
Apă purificată

Proprietăți:
Utilizarea produsului Biguanelle favorizează restabilirea condițiilor fiziologice normale ale vaginului atât în timpul tratamentelor de natură chirurgicală minim-invazivă cât și a celor de natură medicamentoasă.
Biguanelle ajută la restabilirea condițiilor fiziologice normale ale vaginului în timpul tratării afecțiunilor vaginale sau după intervenții chirurgicale minim invazive.
Produsul are în compoziția sa clorhidrat de polihexametilen biguanidă, un agent cationic tensioactiv foarte bine tolerat la nivelul tuturor mucoaselor.

Indicații:
Acest produs este indicat pentru tratamentul vulvovaginitei și a cervico-vaginitei de diferite etiologii restabilind și menținând condițiile fiziologice normale ale vaginului.
Este folosit ca tratament adjuvant în procesul de re-epitelizare post-operator (diatermocoagulare, terapie cu laser, crioterapie) având efect protector asupra peretelui vaginal.

Contraindicații:
Hipersensibilitate la oricare din componente.

Dozare și mod de administrare:
Produs mono-uz. Este suficientă o singură aplicare care se poate repeta, în caz de nevoie, după 4 zile, la sfatul medicului.

Atenționări:
Acesta este un dispozitiv medical. Folosiți produsul o singură dată, după care aruncați flaconul mono-doză împreună cu restul produsului.
Hipersensibilitate la oricare dintre componente.
În timpul sarcinii a se folosi numai la nevoie și sub supraveghere medicală.
Acest produs se aplică numai pe cale vaginală. A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare:100 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.03.2022