Biguanelle Gel, 30ml, Lo Li Pharma

Igiena intima

In stoc
67,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biguanelle Gel, 30ml, Lo Li Pharma

7521650

Biguanelle Gel protejeaza pielea si mucoasele in timpul afectiunilor si permite mentinerea functiilor fiziologice chiar si atunci cand pielea este lezata. Produsul este conservat cu polihexanide, nu contine parfum si are un pH stabilizat la 4.0.

Indicat pentru tratamentul vulvelor si a balanitelor a carui actiune consta in reabilitarea pH-ului fiziologic al zonelor tratate si care ajuta la reducerea proliferarii de specii patogene, chiar si in caz de leziuni. Datorita efectului bariera, gelul aplicat pe mucoase sau pe piele, chiar lezata, permite protejarea zonei tratate de infectii secundare si favorizeaza procesul de vindecare si restabilire a conditiilor fiziologice.

Compozitie: Hidroxi celuloza 2.5 g, glicerol 2 g, clorura de potasiu 0.2 g, clorhidrat de polihexametilen biguanida 0.15 g, edetat de sodiu 0.15 g, acid lactic 0.01 g, apa purificata pana la 100 ml.

Forma de prezentare: 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.12.2020