Biberon PP fara BPA, 125ml, Baby Nova

Mama si copilul

18,46 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7478551

Biberonul este din polipropilena de inalta calitate si este rezistent la socuri. Este dotat cu tetina rotunda din silicon, marimea M (lapte) si este in concordanta cu EN 1400.

Recomandari: Prepararea hranei pentru sugar se va face numai conform recomandarilor producatorului. Incet si cu rabdare, din luna a 5-a invatati sugarul sa foloseasca o cana in loc de biberon. 

Avertizari: 

- Culorile/modele pot varia.

- Continutul biberonului se consuma numai sub supravegherea unui adult. Sub nicio forma sa nu se foloseasca biberonul pe post de suzeta. Suptul continuu si prelungit al lichidelor din biberon poate afecta dintisorii, si pot cauza carii (dinti stricati). Acest lucru e valabil in special in cazul alimentelor si al bauturilor indulcite, al sucurilor acidulate din fructe si legume. Nu inmuiati teina in medicamente. Toate partile componente neutilizate nu trebuie lasate la indemana copiilor.

- Dezinfectati sticla, tetina si accesoriile inainte de prima utilizare tinandu-le timp de 5 minute in apa fiarta. Dupa fiecare utilizare biberonul, tetina si accesoriile se clatesc temeinic sub jet de apa si se spala cu detergent de vase, iar regulat se dezinfecteaza prin fierbere circa 3 minute, dar nu in oala sub presiune sau in cuptorul cu microunde.  Toate partile componente se pot curata in masina de spalat vase, dar noi va recomandam sa nu o utilizati, deoarece detergentul special utilizat ar putea deteriora materialele. La aparitia primelor semne de uzura schimbati imediat tetina, risc de sufocare ! Oricum, din motive de igiena si siguranta tetinele se inlocuiesc cam dupa 2 luni de utilizare.

- Tetinele din cauciuc natural (latex), ar putea cauza reactii alergice sugarilor. In cazul eventualelor zgarieturi sau fisuri ale biberonului, acesta se poate sparge, iar continutul fierbinte ar putea rani sugarul.  In nici un caz a nu se incalzi biberonul inchis cu hrana in el in cuptorul cu microunde - pericol de explozie sau deteriorare. In plus, datorita incalzirii inegale a continutului exista riscul ca sugarul sa se opareasca. 

Forma de prezentare: Biberon de 125ml

* Va rugam sa ne comunicati prin e-mail sau telefonic ce model/culoare doriti sa comandati.

Data ultimei actualizari 28.06.2021