Medicamente fara reteta

Bepansept crema, 30 g, Bayer

Brand: BAYER
24,99 Lei

Pret / BUC: 24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bepansept crema, 30 g, Bayer

7522821

Bepansept contine ca si substante active dexpantenol si clorhexidina. Dexpantenolul este transformat rapid de celulele dermice in acid pantotenic care are un rol important in formarea si regenerarea pielii. Clorhexidina este un antiseptic eficace impotriva bacteriilor prezente pe toata suprafata pielii, impiedicand inmultirea acestora.

Utilizati intotdeauna Bepansept exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Indicatii:

  • Leziuni superficiale de orice tip care prezinta risc de infectie: zgarieturi, taieturi, fisuri, ragade, arsuri,
  • ulcere cutanate, dermatite;
  • Leziuni cronice cum sunt ulcere ale membrelor inferioare sau de decubit;
  • Infectii cutanate cum sunt eczeme infectate secundar si neurodermatite;
  • Tratamentul ragadelor mamelonare la femeile care alapteaza;
  • Interventii chirurgicale minore: plagi chirurgicale si leziuni.

Mod de utilizare: se aplica in strat subtire, de una sau mai multe ori pe zi, prin masare usoara, pe ranile curatate sau pe zonele cutanate inflamate. Aplicarea pe suprafete extinse ar trebui evitata.

Tratamentul ragadelor mamelonare la mamele care alapteaza: crema se aplica pe mameloane dupa fiecare alaptare si toaleta locala.

Daca utilizati mai mult Bepansept decat trebuie- aplicari frecvente repetate in acelasi loc pot duce la iritarea pielii. Produsul este destinat pentru traumatisme minore ale pielii; expunerea extinsa trebuie sa fie evitata.

Daca uitati sa utilizati Bepansept- nu aplicati o cantitate dubla pentru a compensa doza uitata. Aplicati crema imediat ce va amintiti, apoi reveniti la programul normal de aplicare.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, Bepansept poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

In cazuri rare, pot sa apara reactii alergice cutanate si senzatie de arsura.

Pot aparea: hipersensibilitate, reactii alergice, reactii anafilactice si soc anafilactic (pune viata in pericol) cu manifestari clinice si de laborator inclusiv sindromul de astm, reactii usoare pana la moderate care ar putea afecta pielea, tractul respirator, tractul gastro-intestinal si sistemul cardiovascular, incluzand simptome cum ar fi eruptii pe piele, urticarie, umflaturi (edem) , mancarime (prurit), si probleme grave de respiratie (sindrom de detresa cardio-respiratorie)

Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

 Forma de prezentare: tub cu 30g crema.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.06.2021