Benebian, 14 capsule, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

28,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7503634

BeneBian este un complex modern de bacterii benefice Lactobacillus si Bifidobacterium, componente esentiale ale microflorei intestinale. BeneBian contine o cantitatea foarte ridicata, 15,6 miliarde de 8 tipuri de bacterii, in portia zilnica recomandata, fiind astfel recomandat in timpul sau dupa tratamentul cu antibiotice. Lactobacillus si Bifidobacterium sunt componente esentiale ale microflorei intestinale. Fiecare capsula de BeneBian este produsa printr-o tehnica de microincapsulare patentata care reuseste sa izoleze coloniile de bacterii benefice, obtinand o mai buna protectie fata de factorii exteriori. BeneBian este, de asemenea, imbunatatit cu fructooligozaharide.

Compozitie per capsula: Bacterii pana la 5,2 miliarde CFU*, lactobacillus acidophilus 3,48 miliarde CFU, lactobacillus rhamnosus 0,52 miliarde CFU, bifidobacterium infantis 0,52 miliarde CFU, lactobacillus plantarum 0,31 miliarde CFU, lactobacillus casei 0,26 miliarde CFU, bifidobacterium longum 0,05 miliarde CFU, streptococcus thermophilus 0,04 miliarde CFU, bifidobacterium breve 0,01 miliarde CFU, fructooligozaharide 100,0mg.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, se recomanda 2 capsule pe zi, preferabil dimineata, in timpul unei mese sau la 30 de minute dupa masa. 1 capsula pe zi, in cazul folosirii pe termen lung, 3 capsule in caz de nevoie imediata.

Forma de prezentare: 14 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.05.2021