B complex + Vitamina C cu aroma de fructe, 30 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

In stoc

16.37 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Descriere:

Energie şi vitalitate, tablete masticabile, fara zahar, cu aroma de fructe. Produsul contine o combinaţie speciala de vitamine ce susţine nivelul de energie şi vitalitate al organismului.

Vitamina B1 sprijina functionarea normala a inimii; vitaminele B2 şi B3 contribuie la sanatatea pielii şi la reducerea starilor de oboseala, iar impreuna cu vitaminele B6 şi C susţin buna funcţionare a sistemului nervos.

De asemenea, vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva daunelor radicalilor liberi şi la absorbţia fierului din alimentaţie.

Walmark B-complex PLUS Vitamina C: contine o formula echilibrata (complex) de vitamine B imbogatita cu Vitamina C asigura doza zilnica recomandata intr-o singura tableta. Se prezinta sub forma de tablete masticabile cu aroma de fructe.

Este recomandat persoanelor expuse la eforturi fizice si intelectuale crescute, sportivilor si celor care doresc un plus nutritional. Este recomandat in situatiile si in perioadele de oboseala excesiva si epuizareEste fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP.

Compoziţie/tableta:

Vitamina B1  1,80 mgVitamina B2  2,00 mg, Vitamina B3  7,00 mg, Vitamina B5  4,60 mg, Vitamina B6  2,20 mg, Vitamina C  30,00 mg.

Mod de utilizare:

Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi.

Forma de prezentare: 30 tablete masticabile