Audispray Adult, 50ml, Audispray

Suplimente alimentare

In stoc
27,39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Audispray Adult, 50ml, Audispray

5368754

Audispray Adult inmoaie si dizolva cerumenul, facilitand astfel evacuarea naturala a acestuia in exterior. Utilizat in mod regulat, Audispray Adult previne acumularea cerumenului si a impuritatilor in canalul auditiv. Produsul Audispray Adult, fara gaz propulsor si dotat cu o duza cu protectie la suprapresiune, permite intretinerea in mod regulat si eficient a igienei urechii.

Proprietati:

  • Audispray Adult curata si previne acumularea de cerumen in canalul auditiv.
  • Audispray Adult inmoaie si dizolva cerumenul, facilitand evacuarea naturala a acestuia, fara surfactanti.
  • Audispray Adult contine o solutie de apa de mare hipertonica, testata microbiologic.
  • 100% apa de mare purificata.

Compozitie: Compozitie 100% naturala pe baza de apa de mare si duza brevetata pentru igiena auriculara periodica ce va protejeaza urechile.

Mod de utilizare:

  • Copii incepand de la varsta de 12 ani si adulti: intre 1 si 2 pulverizari de 2 ori pe saptamana.
  • Persoane purtatoare de aparate auditive, pentru care se recomanda utilizarea solutiei Audispray Adult in fiecare seara: dupa indepartarea protezelor pentru a evita deteriorarea aparatelor auditive din cauza cerumenului.

Avertizari: Nu trebuie utilizat in caz de infectii ale urechii sau in general, in cazul in persoanelor care au sau au avut antecedente medicale (stari de ameteala, interventii medicale sau chirurgicale). In cazul in care aveti indoieli sau daca apar dureri inaintea utilizarii produsului, cereti sfatul farmacistului sau al medicului dumneavoastra. In cazul existentei unui dop de cerumen deja format, Audispray Adult poate cauza umflarea dopului de cerumen si aparitia unei stari de disconfort. In acest caz, adresativa-ma medicului dumneavoastra. Se recomanda sa utilizati Audispray Adult in decurs de un an de la prima utilizare a flaconului. A nu se utiliza de la data de expirare indicata pe ambalaj si pe flacon. Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Forma de prezentare: 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.05.2021